Lilly 4 månader!!!

Blev aldrig att jag bloggade något igår men jag måste ju skriva om och uppmärksamma att Lilly faktiskt blev 4 månader igår den 19 mars!
 
 
Hon är fortfarande en väldigt glad och lättsam bebis som nu har fått in en ganska satdig rutin på dygnen. Vaknar någon gång mellan 07.00-08.00 på morgnarna, sover 2-3 ggr på dagen och är trött och vill sova omkring 19.00-20.00 på kvällen och vaknar en gång/natt och vill äta och oftast efter 04.00 på morgonen.
 
De gånger hon kan bli kinkig och gnällig är om hon är hungrig så klart och när hon är trött och oftast så hjälper det då att man bara matar henne om hon är hungrig håller henne tryggt i famnen om hon är trött. Oftast så är det bara att lägga ner henne med napp och snuttefilt så somnar hon men är hon övertrött så blir famnen bäst. Har jag inte riktigt tid att lägga henne och ge närhet så gör jag som ikväll när jag skulle duka fram och servera marängswiss, knyter upp henne i sjalen och hon är hur nöjd som helst och somnar som en stock efter en liten stund.
Någon enstaka gång har hon haft lite ont i magen för att hon behövt bajsa men det har inte alls blivit något skrik som inte går att lugna utan bara lite gnäll och missnöje.
 
Hon har börjat uppmärksamma allt som händer runtomkring mer också och sina syskon speciellt, hon skrattar åt dem när de leker titt-ut med henne och då smittar hennes underbara skratt av sig på alla som är i närheten och det blir ett enda skrattkalas ;3.
 
Hon har börjat vela tugga på allt som kommer i närheten av hennes mun och när hon väl får tag och tuggar så rinner saliven för fullt så jag anar att tänder har börjat växa där långt under tandköttet, jag köpte några fina dregglisar på Barnens hus (heter nu Lekia) åt henne idag.
 
Hon börjar ju bli så stor vår lilla Lilly (som ironiskt nog egentligen aldrig varit så liten ;P)... Måste nog byta till storlek 68 nu för alla kläder börjar bli lite trånga...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus