Tandläkare, födelsedag, filt och högtalare...

Jag har från och till varit på dåligt humör hela dagen, det har liksom gått i vågor och jag tror att det finns många små anledningar till detta och förhoppningsvis så kommer jag att vara på mycket bättre humör om någon vecka.
 
Jonna fyllde ju som sagt år idag, jag var och handlade lite igår, hon hade ju önskat natchosgratäng och så fick det bli. Så idag efter lunch och jag hade nattat Theo så förberedde jag både gratängen, salladen och ananaspajen för att det inte skulle bli så mycket att göra på eftermiddagen.
 
Jonna hade tid hos tandläkaren idag och Göran följde med henne dit, de passade på att stanna och hälsa på Robert och Angelica en stund också innan de åkte hem igen. De var hemma strax efter 14.00 och hade plockat upp barnen på dagis, skönt att slippa åka och hämta, speciellt när Lilly var som tröttast och lite grinig.
 
När de kommit hem och Lilly hade somnat så satte vi oss i köket och planerade en ny matlista för kommande fyra veckor och sen skrev vi en handlingslista efter det, så som vi alltid gör, det är så skönt att veta att man har allt planerat tills nästa gång det är dags att handla.
Vi ska alltså handla i morgon förmiddag, hoppas att inte alla pensionärer som få sin pension tänker samma sak, fast jag tror möjligtvis att de fick sina pengar idag!?...
 
Vi ska även hämta ett gång filmer som jag budade hem igår samt två par byxor til Casper, det är roligt när man kan fynda.
 
Tony ska sova här i natt, han och Tony sitter här i soffan med Göran och spelar GTA på PS4:an, de har tydligen 2 dygn på sig att testa olika banor gratis och det är skönt att Casper kan låta bli datorn nu när han är sjuk. Han ska vila rösten så mycket som möjligt men om han spelat på datorn så skypar han och då pratar han konstant!
 
Skönt är det också eftersom jag nu kan sitta här i soffan med min dator i knät och skriva utan att någon klagar på att internet laggar!!! Sååå skönt så ni anar inte och samtidigt kan vi emellanåt vara lite social med varandra.
 
Igår blev jag även klar med en filt som jag ju började virka för några veckor sen, så nu är väl tanken att jag ska försöka sälja den för den är fin men jag har ingen användning av den...


 


I lördags var vi in en snabbis till stan, vet inte om jag skrev om det förut men Göran hittade ett högtalarsystem som han gärna ville köpa och det får vara som en lite tidig bröllopspresent från mig, vi firar ju 10 år som gifta i år!
Så nu ska vi även sälja vårt Bose 2.1 system som vi haft tidigare.


Vet inte om jag egentligen har så mycket mer att skriva om nu för tillfället, ska försöka vara lite mer social och kanske fika lite mer ananaspaj och glass nu när vi kanske kan äta i lite lugn och ro, jag tog bara en liiiten smakportion förut när barnen åt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus