Stickat, storsjöbadet och farsdag!

Aj aj aj, nu har det gått en hel vecka igen!... ska skärpa mig, men det är ju så roligt att sitta och sticka på kvällarna när barnen äntligen somnat.
 
Ja vad har vi då hunnit med? Förutom vardagen så har vi varit till Svenstavik och hälsat på Angelica och Robert en dag, sista chansen (inte riktigt så men...) innan Angelica började jobba igen, nu är hon ju bara hemma på helgerna.
 
Hälsat på Mikaela och Mellie i torsdags, Matte jobbade... Göran passade på att hälsa på Robert och Leia, jag hade med mig Theo och Lilly.
Hälsat på Mikaela igen... Göran tog med sig Theo så han fick leka med Liam som var ledig från dagis, detta var på fredagen så jag hade med mig Melvin, Hilma, Towe, Ninni och Lilly.
Vi åt lunch, gick på byn och sen tillbaka igen, det blåste och vädret var inte alls skoj. Barnen blev kissnödiga och vi var in och lånade taoletten på fritids som sitter ihop med lågstadiet. Djurgården som det heter byggdes när jag var liten och jag gick där mitt 3:e skolår, vi tog en snabb titt i skolan när vi ändå var där.
 
Lördag, Göran jobbade och jag tog med mig alla barn (inte Casper) på Storsjöbadet! Det var Mikaela som kom med förslaget så hon , Mellie och Matte var också med, Jonna, Meja, Melvin och Hilma åkte buss både dit och hem. Det gick faktiskt riktigt bra men det gällde ju att hålla koll HELA TIDEN! Hade ju lite hjälp av Mikaela och Matte också såklart.
 
På väg in!!!
 
Melvin blev tyvärr spottad på av två äldre pojkar, men de blev rädda och gick sin väg när våra blickar möttes och jag skällde på Melvin som spottade tillbaka, man kan säga att de undvek att gå nära oss igen och ändå hade jag bara stirrat på dem. De var mest troligt där själva utan sina föäldrar vilket innebär att det var minst 9 år gamla.
 
Söndagen kom och det var fars dag, pappan i detta hus jobbade till 13.30 och jag som inte hade köpt någon present eller planerat något firande alls fick en ryck och fixade både present, smörgåstårta och vanlig tårta innan han kom hem! Mycket kärlek <3
 
 
Idag är det måndag och vi har slappat lite, eller barnen har lekt och jag har stickat lite i den mån det funnits tid. Har även bäddat rent i vår soffa/säng... Vi måste undersöka om det är våra nya täcken som är orsaken till att vi svettas otroligt mycket eller om det är bäddmadrassen som för det!?
Testade förresten det nya lakanet som vi köpte på Jysk, vi visste ju inte då att vi skulle på ikea innan soffan kom... I alla fall så var detta dra-på-lakan sytt på ett annat vis ocj WOW så bra det satt!!! Otroligt bra passform så trots att det var lite dyrare så kommer jag garanterat att köpa minst ett till!
 
Jo ock så det där med stickningen, jag har fått det om bakfoten nu, eller vad man nu kallar det, dille kan ju också vara ett bra ord. Jag har stickat ett par vantar till Casper, ett par lovikkavantar, repade upp ett par andra vantar som garnet inte räckt till, var från början en vanlig lovikka modell men nu blev det en vanlig modell. Sen har jag stickat en mössa, en "pixielue" en typ av rånarluva, denna gjorde jag på prov av något blandgarn...
Stickat ett par vantar till Jonna också och nu en ny "pixielue" till Lilly med fuskpolo. Allt detta började efter att jag bestämde mig för att sticka ett set med mössa, vantar och sockar till kommande lillebror. Men det är roligt att skapa.
 
Caspers
 
Lovikka
 
Pixielue
 
Theo testar
 
Jonnas vantar 
 
Till lillebror ❤️
Pågående pixie...
 
Vad händer framöver då? Lilly fyller snart 1 år!!! Tiden går jättefort, julklappar ska funderas på, vinterkläder ska plockas fram och fönster ska putsas... baka bullar att lägga i frysen skulle jag också ha gort framöver men det är ju inte jätte viktigt...
 
Nu ska jag sticka lite innan det blir fika och sen sängen.
 
Theo sover förresten inte alltid på dagen numera och somnar ofta snabbare, nattningen med Lilly fungerar också allt bättre, nu ska vi bara försöka korta ner tiden, idag tog det "bara" ca 30 minuter :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus