Vinterkläderna på plats och Theo har hög feber...

Igår kväll vaknade Theo och var stekhet, 39,5 i temp hade han så han fick alvedon och sen ligga här på soffan brevid mig tills han somnade igen, men sen sov han hela natten i sin säng.
Idag har han haft hög feber hela dagen, inte ätit så jättebra men ändå petat i sig lite av varje men i alla fall druckit jätte bra och kissat en hel del, dock sov han bort hela förmiddagen, men det gör inget. Jag har inte gett honom alvedon under dagen så han inte klagat speciellt utan jag tycker det är bättre att febern får göra sitt.
 
Casper och Jonna hjälptes åt att bära in alla kartonger med vinterkläder, skor och mössor och vantar nu i eftermiddag och det var lika bra att sätta fart direkt och nu har alla fått sina uppsättningar av allt för att klara vintern, skönt att ha det gjort! Nu ska bara de tunnare ytterkläderna tvättas upp och läggas på rätt plats. Lådorna var Casper snäll och bar ut igen när vi var klara <3.
Den enda som vi behöver komplttera till i år är Casper som måste ha en jacka så det ska vi leta efter.
 
Funderingarna kring julklappar går för fullt och idag satte vi oss och kikade lite på nätet, det är ju så svårt med vad man ska köpa för de vet ju inte alltid själva vad de vill ha...
 
Ska lägga en liten beställning på adlibris sen, men jag ska bara fundera ut vad jag ska sortera bort ur varukorgen där det nu ligger ett 20-tal grejer ;P
 
I morgon blir det inget kyrkis eftersom Theo är sjuk och Lilly snorig men städa hade jag tänkt att vi ska göra...
 
puss å hej så länge <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus