All Helgona, ingen ro i sinnet...

Idag har inte varit en bra dag, inte dålig heller, fick veta igår eftermiddag att vi skulle få besök av familjen Nilsson och det är ju alltid mysigt. 

Varför det ändå inte känns som en bra dag kan jag på sätt och vis inte svara på, men det känns bara jobbigt inombords och jag finner inte ro i mig själv det vi lever i just här och nu... Jsg känner mig mest bara ledsen, hoppas att det går över snabbt. 

Behöver egentligen bara lite extra kärlek och förståelse, någon som finns där och bara håller om. 
Har redan krupit ner i sängen, kanske lite sömn hjälper. I morgon är en ny dag, en bättre hoppas jag. 

Ledsen och uppgiven, dessa känslor är ingen bra kombo, vill bars känns lycka och sprudlande glädje. 

Ta hand om varandra där ute, glöm inte att visa vad ni känner. 

Ikväll skänker jag en extra tanke till de som inte längre finns med oss, mormor, farfar, gammelmormor och några fler ❤️. 

God natt. Kommentarer
Postat av: Marie

Hej! Har följt din blogg länge, är väl inte konstigt om du blir trött - nio barn och det tionde på väg! Dessutom verkar du vara en person som är i farten och fixar och donar hela tiden! Nån gång måste väl orken tryta, hoppas du har stöd av din man!
Hälsningar och lycka till/från en okänd bloggläsare

Svar: Jo tack, vissa dagar kan kännas jobbiga, detta var en av dem. Vissa perioder är jobbigare än andra också förstås men inget som stoppat mig ännu.
Jag är ju ofta en rastlös person som inte gillar att sitta och slappa om jag vet att det finns viktigare saker att göra, vill helst inte ha massor av måsten när barnen lagt sig, då måste jag få tid att ladda batterierna. Nu har ju varit en period med lite sömn då det varit vattkoppor och oroliga nätter och sen tar det ju ett tag att komma in i rutinerna igen så det är nog därför det känts jobbigt nu.
Tack så mycket för dina lyckönskningar och tack för att du läser 😊
Kimsan

2015-11-01 @ 10:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus