Det flyter på...

Vi har ju som sagt fått soffan och nu har vi sovit i den i några nätter och det fungerar faktiskt ganska bra under omständigheterna, jag har pratat med Wegot och de gick med på att bjuda på frakten men inget mer än vad vi redan kommit övrenes om, viket var 1000kr + två plädar som de nu skulle skicka med posten då de inte var med i paketet.
Vi orkar helt enkelt inte krångla med att plocka isär soffan, packa in den och skicka tillbaka den för att sen vara utan soffa och säng ytterligare i väntan på att vi ska bestämma oss, beställa och få hem en ny... tyvärr... men jag skulle ju inte rekomendera andra att handla där...
 
I övrigt så flyter väl allt på som vanligt, Ninni och Theo är i någon terroristperiod nu och båda testar gränser hela tiden och har ett jäkla humör... bara att bita ihop och andas vilket inte är så lätt alla gånger, speciellt inte när det hela tiden händer annat runtomkring... sen har vi även i tonåring och en tweenie som dragit igång med en jäkla attityd bitvis också och då blir det en massa tjat och tillsägelser där också... men allt har sin tid och det var ju inte direkt så jag trodde att vi skulle slippa, allt handlar väl mer om NÄR det kommer.
 
Jag har stickat klart en hjälmmössa och nu även ett par strumpor till bebisen så nu återstår bara ett par vantar men först så fick jag för mig att starta ett annat lite stickprojekt idag då jag hittade ett lämpligt garn på Dollar Store, det är tänkt att det ska bli ett par större vantar.
Jo efter att vi lämnat barnen på dagis idag så tog vi en tur till Svenstavik för att hälsa på Robert och Angelica en stund innan vi gav oss av till just Dollar för att införskaffa diverse förbrukningsvaroro som börjat ta slut här hemma... Schampo, balsam, duschcreme, tandkräm, vanish, badrumsspray, avfallspåsar, plastfolie, fryspåsar mm... oftast så slinker det ju även med lite onyttigheter men idag var det faktiskt mest bara vettiga saker.
 
Lilly och Theo somnade ganska snabbt ikväll och det var skönt för då hann jag ta en dusch innan klockan hann bli för mycket. När jag var klar bäddade jag upp "sängen och nu ska vi snart gå och fixa oss lite fika innan det är dags att sova.
Lilly hade lite feber nu ikväll så hon fick alvedon, näsan har också börjat rinna på henne men jag tror att det är för att framtänderna i överkäken har börjat bryta igenom, i morse kunde man se att tandköttet hade börjat spricka och nu ikväll så kände man lite vasst på ena sidan.
 
Göran var ledig idag och är även det i morgon så då står handling på schemat, jag brukar tycka att det är roligt att handla mat men nu blir det ju ganska så stressigt och det måste planeras in och fixas, Susanne brukar kunna passa barnen ibland när vi åker in och handlar men i morgon jobbar hon.
Vi hade tänkt beställa på nätet denna gång och bara åka in för att hämta/lösa ut varorna men när jag börjat klicka i så tyckte jag att priserna inte stämde... jag ringde för att kolla och jo det är mycket riktigt ett prispåslag på ca 8% och sen även 99kr för att få det ihopplockat och det kändes inte riktigt som att det blir värt det då så vi gör som vanligt...
 
Nästa vecka har barnen lov och då har jag tänkt hinna göra playdoo, lovade Towe och Ninni det idag och sen har jag även tänkt att jag ska hinna gå igenom och klippa allas hår, jag klippte min långhåriga karl idag, det är ju inte så självklart att bara för att man är gift med en frisör så är man alltid välklippt...;P Jag själv minns knappt när jag klippte mig sist men det är över 2 år sen i alla fall så jag tror det snart är dags, bara att ta tag i det och bestämma sig för vem man ska gå till också, för klipper mig själv gör jag INTE!
 
 Nu gnyr Lilly igen så det är väl bäst att jag avslutar här... men puss puss på er så länge

Kommentarer
Postat av: Relationsguiden

Det var ju en himla soppa med soffan. Dåligt att ge fel information så där med tanke på hur det kan drabba kunderna.
Tur att det verkar fungera rätt bra ändå. Fick du byta bäddmadrassen på Jysk?

Önskar er en suverän kväll!

/Cecilia

You Rock!!!

Svar: Ja det blev som det blev det där med soffan och nej tyvärr så kunde vi inte byta madrassen då de inte hade den i bredden 140 cm så den får helt enkelt hänga ut lite men om man puttar in den allt som går så blir det bara lite drygt 10 cm som är utanför, tur det är en memoryfoam madrass för då är den mer formbar :).Trevlig kväll till dig också
Kimsan

2015-10-22 @ 18:50:35
URL: http://klokegard.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus