Magvirus och vattkoppor....

De senaste dagarna har vi bytt massor av bjöjor, torkat kräk och tvättat gamska många maskiner tvätt... Theo och Lilly verkar ha åkt på något magvirus som "peppar, peppar" verkar börja ge med sig och samtidigt har Theo fått vattkoppor, precis 14 dagar efter att Liam var här och vi konstaterade att hans enstaka prickar som han då hade mest troligt var vattkoppor, dagen efter hade han fler.
I alla fall så har ingen av dem kräkts sen natten mot fredag och sen har det inte alls varit lika många bajsblöjor heller och aptiten på de två har blivit mycket bättre och man ser verkligen hur energin är tillbaka och gnället lite mindre. Nu är det bara att vänta och se när och om någon av de andra också får prickar eller bli dåliga i magen. Förra/första omgången som vi hade vattkoppor var när Hilma var 7 månader så ingen av dem som är yngre än henne har haft, som sagt bara att vänta och se.
 
Angående soffan så har det varit lite hit och dit med det där... först skulle den inte komma förrän vecka 43, sen ringde jag ju och kollade angående fakturan och då var den plötsligt skickad... någon dag senare kund ejag fortfarande inte spåra den och ringde igen, jo då den var skickad... sen blev vi lovade att den skulle skickas dagen efter men fick istället ett mail att den inte fanns och kommer till dem tidigast 14 oktober... SUCK... nu har vi i alla fall bestämt att vi tar en annan färg och den skulle skickas senast på måndag och då skulle vi få 10% rabatt + 2 mysiga filtar så jag hoppas verkligen att det inte krånglar mer nu!
 
Igår var vi till stan en snabbis för att byta ut ett av hyllplanen til hyllan som vi köpte på Jysk, det var sprucket, vi hämtade även byrån som vi hade beställt. När vi kom hem så passade tyvärr inte hyllplanet så jag ringde och det bestämdes att jag skulle komma in med hela hyllan idag och byta den mot en helt ny. Så idag tog jag med mig Theo, Lilly, Meja och Hilma i bilen och så åkte vi in och fixade det hela... Hade blivit lovad reseersättning som blev ganska hög då vi har 10 mil enkel resa men egentligen så ska det lösas på annat sätt då det blir så långa sträckor en de fick göra ett undantag. Jag passade även på att köpa en mindre hylla, korgar och kuddar när jag ändå var inne, Meja och Hilma satt med de små i bilen precis utanför när jag var in och bytte hyllan och handlade. Sen åkte vi på Ica Maxi där jag handlade grönsaker och lite annat innan vi vände kosan hemåt.
 
Väl hemma kruvades det hyllor och sen lagade vi mat, tacos fick det bli.
Mitt i maten ringde en gammal fin vän till mig, jag har känt honom sen jag typ föddes och vi har väldigt många fina minnen tillsammans, en riktigt glad och skojjig farbror som nästan är som en farfar eller morfar, han kommer alltid att ha en aldeles speciell plats i mitt hjärta <3
 
Nästan alla barnen sover, alla ligger i alla fall i sina sängar, dock inte Casper som spelar med sin far och jag sitter här med en stor kopp te och skriver, jag börjar tyvärr känna att jag har ont i halsen och jag hoppas verkligen att det försvinner lika snabbt som det kom! Dock är det inte så säkert då Göran är småförkyld och har varit i några dagar... vi får väl se helt enkelt...
 
Enda planen som jag har för morgondagen är att jag tänkte att vi skulle göra en fruktsallad och sen ska barnen duscha och göra sig redor för en ny vecka, resten får bli som den blir, men några maskiner tvätt ska förhoppningsvis hinnas med också!
 
Puss å kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus