Shopping...

Gårdagen var inte direkt planerad, vi hade väl tänkt att bara vara hemma som vi brukar men vi kom spontant på att vi skulle ta en tripp till Sundsvall. Det var egentligen bara en sak vi behövde och tänkte be min farbrors fru att fixa det då de också skulle dit igår men så kom vi att tänka på fler saker vi skulle ha haft så då packade vi in oss i bilen och åkte.
 
Det som vi egentligen var på jakt efter var ett madrasskydd med plastad frotte, vi har det i alla sängar, är som ett dra-på-lakan som täcker hela sängen och ligger på plats, kanon är det! 
Väl framme i Sundsvall och Birsta så var IKEA första anhalt och barnen ville väldigt gärna leka i leklandet på ikea så vi lämnade in dem där och så körde vi ett race genom självaste Ikea med bara Theo och Lilly. Väldigt bra tycker jag att de har ett ställe där barnen kan leka med under tillsyn av personal när man ska handla, då går det ju oftast både fortare och smidigare och barnen slipper ha tråkigt ;)
Madrasskydd, lakan, ljus, slevar, glödlampor, lådor, tallrikar till Lilly, små söta pipmuggar och annat inhandlades och det mesta av det vi skulle ha fanns.
Vi kikade även lite på eventuell ny förvaring till hallen men hade ju inga riktiga mått och då kändes det onödigt att chansa.
 
Nästa stopp blev Birsta city och Dressmann där Göran köpte sig lite nya kläder och sen blev det ett stopp på Biltema innan vi stannade och åt på Mc donalds innan vi satte kurs hemåt. 
 
Idag blev inte heller någon lugn dag hemma, i alla fall inte för mig; Jonna och Lilly. 
I går kväll när vi kommit hem så fortsatte vi att diskutera och kika lite på vad som skulle kunna vara bra förvaring i hallen, hittills har vi haft fula trådkorgar på stativ men nu vill jag ha något annat.
Ialla fall så sa Göran åt mig att åka in till stan och kika pch köpa lite grejs på Jysk etter att ha kikat i reklambladet.
 
Vi åkte strax innan 13.00 så vi hade inte jättemycket tid på oss när vi väl kom in men vi hann innan de stängde. Jag köpte en stor hylla, typ lagerhylla stt ha i garderoben i hallen, en byrå med 6 lådor och en med 3 samt två skrivbord som vi ska ha till datorerna uppe i hellan.
 
På vägen hem stannade vi i Svenstavik för att handla lite mjölk och annat tills i morgon och så lyxade vi till det lite extra och stannade i Åsarna för att köpa pizza till middag.
 
I morgon blir det heller ingen lugn dag utan då ska jag skjutsa några av barnen till Klövsjö, de ska sjunga i kyrkan och vi ska åka härifrån senast 09.00...
Något annat som förhoppningsvis händer i morgon är att en tjej kommer hit och kikar på soffan, hon som egentligen skulle ha soffan och skulle ha hämtat den idag hoppade av, lite dålig still när hon lovat att köpa den och jag har hållt den till henne...
 
Så kväll efter att jag äntligen fått Theo och Lilly i säng har jag ägnat ca 2 timmar till att dammsuga soffan och köra med noppmaskinen (det tog såklart längst tid) på den så att den ska vara så ren och fin som det bara går i morgon.
 
Men nu går ögonen i kors så jag tror nog att det är dags att besöka den kalla sängen för att kunna samla på mig så mycket energi som möjligt till morgondagen... Hoppas nästa veckan innehåller någon lugn dag eller åtminstonde kväll aå jag hinner sätta mig och sticka lite på mössan, har inte hunnit/kunnat på tre kvällar nu...
 
Puss å god natt
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lämnade ni alltså barnen på ett lekland utan nån vuxen?

Svar: Leklandet med personal som de har intill ikea, vägg i vägg, barnen får vara där 1 timma medan föräldrarna shoppar, de tar telefonnummer och legitimation för att få hämta ut barnen igen. Så nej vi lämnade dem inte själva på ett vanligt lekland.
Kimsan

2015-10-04 @ 10:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus