Vattkoppor på de tre sista... och även tänder för Lilly...

I onsdags morse när jag öpnnade Lillys blöja så möttes jag av en hög med prickar, ganska eksakt 14 dagar efter att Thoes vattkoppor bröt ut så jag behövde inte alls fundera på vad prickarna berodde på.
Lagom till att vi skulle skjutsa Ninni och Towe rill dagis så upptäckte vi prickar på dem också, Towe nämnde en prick bakom örat och en på tutten så det var ju lika bra att kontrollera.
Så istället för dagis så fick de snällt följa med oss till stan och handla, Casper kände sig tussig denna morgon och fick stanna hemma från skolan så han var också med, att sitta i en bil är ju inte så ansträngande.
När Casper ändå var med så gick han och Göran in på Stadium outlet och kikade efter "vinterskor"/kängor till honom, går ju inte bara att köpa när det gäller skor utan det ska ju helst testas. De hittade ett par fina för 299kr, han hade siktat in sig på ett på Timberland men de biligast av dessa kostar ca 1200kr och dessa var väldigt lika.
Flickorna och jag höll oss ute och utanför Coop serverades det bulle och mjölk så vi var nöjda ändå trots att det var en aning kallt, mjölken bjöd de på eftersom de var Arlaböndernas dag och bullen var en stor bonus, stor eftersom bullarna var gigantiska!
 
När det var dags att handla så gjorde jag och Casper det och under tiden så åkte Göran en sväng med de andra så att Lilly och Theo fick sova i bilen, han åkte bort mot E4 för att visa dem flygplanen men väl där så var det inte bara de små som sov ;P.
 
I alla fall så snabbade jag och Casper oss på och handlade, missade såklart några grejer men det var nog mest för att de inte stod med på listan men Göran nämnde dem precis innan vi gick in så jag borde ha kommit ihåg... tur det inte var så viktiga saker.
 
Vi var hemma igen lagom till 15.00 när barnen kom hem från skolan.
Casper kände sig bättre i slutet av dagen och kunde gå på skolan igen på torsdagen.
 
Appropå torsdag så blev det ju ganska naturligt ingen kyrkis för oss och det gjorde egentligen inte så mycket med tanke på att det var regn och rusk ute och ingen av de andra skulle heller inte dit. Vi var hemma och plockade lite istället för när Göran kom hem från jobbat vid 12.00 så åt vi först lunch och nattade Lilly och Theo i vagnen och sen städade vi, så skönt när det är gjort och hjälps man åt så tar det ju knappt någon tid alls...
Vi avslutade dagen med att äta natchosgratäng so egentligen var tänkt tills på fredagen men eftersom Göran jobbade kväll då så åt vi den en dag tidigare.
 
Fredag jobbade alltså Gören men han började inte förrän 16.00.
Jonna, Meja, Melvin och Hilma hade uppsjungning på en konser i  Bergs kyrka denna kväll, tillsammans med barnkörerna från ordetna omkring Svenstavik.
Vi hade sån tur att Katarina som hjälper till med barnkören kunde låta våra barn åka med henne så jag slappa skjutsa. Hade ju egentligen inte gjort så mycket om jag varit där och kika på dem men eftersom Towe, Ninni och Lilly är sjuka så var det väldigt bra att det gick att lösa.
 
Natten till idag (lördag) har inte varit rolig, Lilly har sovit med oss, on somnade först jättesnällt i sin säng men sen när Theo äntligen somnat så vaknade hon efter en studs gnällande i sömnen, hon låg heller inte stilla utan vred och vände på sig så man såg att hon hade ont någon stans.
Hon vaknade  till och från hela natten och skrek massor av obehag, jobbigt med koppor på hela kroppen, speciellt innanför blöjan också, sen att båda framtänderna uppe i överköken precis bryter ut gör ju inte saken bättre, sen har hon även koppor i munnen.
 
Idag har hon varit lite lugnare men haft hög feber och varit gnällig, massor av koppor bröt ut i ansiktet under natten så idag har hon sett hemsk ut...
Just nu så ligger hon i sin säng men sover oroligt och har redan vaknat 4 ggr under tiden jag skrivit och nu låter det som att det är dags igen... vill ju helst att hon sover i sin säng då det blir bäst för både oss och henne själv...
...
Nu sover hon igen och det känns det som at jag också snart gör fastän klockan faktikst bara är strax innan 21.00... men det är ju bara att hålla sig vaken då Jonna, Meja, Mlevin ich Hilma är på Halloweenparty på skolan till 22.00.
Det var tur att Göran kunde luta lite tidigare än 16.30 idag så vi hann äta innan alla skulle sminkas och iväg.
 
I morgon är det söndag och Göran jobbar delad tur vilket innebär att han är ledig mellan 12.00-16.00 men jobbar resterande timmar mellan klockan 07.30 till 21.00.
 
Nu går ögonen i kors så hel svejs så länge ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus