Nu är det dags igen... att göra om lite här hemma...

Som jag redan skrivit tidigare så känns det som att det är dags att göra om lite här hemma vilket i detta fall innebär att flytta runt och möblera om lite... eller kanske ganska mycket!?
 
Vi har i alla fall beslutat oss att sälja vår fina soffa som vi köpte för knappt 2 år sen och istället köpa en rejäl bäddsoffa som vi då ska sova i, på så sätt så blir det ju ett till rum som vi han dela ut till barnen.
Tanken är att Lilly och Theo ska ta det lilla rummet (intill vardagsrummet) som vi har nu och sen så ska Jonna och Meja byta rum med Casper på övervåningen och Melvin ska i samma veva flytta in med Casper, de ska få ta vår dubbelsäng att dela på.
Jonna och Meja ska få fortsätta dela rum och i det största rummet blir då Hilma Towe och Ninni kvar, det är väl egentligen de som är i den bästa lekåldern, de kommer att ha kvar de flesta leksakerna där inne och så flyttar vi in lite av de leksaker som passar Theo och Lilly in i deras rum.
Funderar även på att kanske ta in vårt gamla köksbord och kökssoffa till stora rummet så att det finns plats för att sitta och pyssla och rita för just nu så måste de sitta i köket och trängas med sånt. Det bästa med att ev ta in bord och soffa är att det då även kommer att finnas extra matplatser de gånger som vi har gäster.
 
I alla fall så är gamla soffan på god väg att bli såld, nya soffan beställd och idan när vi ändå var in till stan så var vi in på Jysk och shoppade bäddmadrass, madrasskydd, lakan, kuddar och täcken, lika bra att förnya allt på samma gång så kan Theo och casper ta våra gamla täcken och några av bernen kan få byta ut sina sladdriga kuddar mot de vi har nu som är bra mycket skönare trots att de har några år på nacken.
 
Jag tror och hoppas att detta kommer att bli en bra lösning för alla, i alla fall ett bra tag men jag vet ju att det kommer att bli mer ommöbleringar i framtiden allt eftersom barnen växer och deras behov ändras.
Lillebror kommer också att få sova inne hos Theo och Lilly senare men först får han sova med oss i vardagsrummet, antingen i vagnen eller i babynestet hos oss på soffan, eftersom vi valde en stor soffa så kommer det att bli plats över i huvud/fotändan där någon utan problem kan sova.
 
Soffan kommer mest troligt nästa vecka men vi ska börja flytta om lite på övervåningen innan dess, Jonna och Mejas rum går ju att göra klart och nästan hela Caspers och Melvins, sen kommer ju resten att gå ganska så snabbt.
Blir spännande att se hur det blir och väldigt spännande att få bädda ner oss i soffan på kvällarna, tror faktiskt att vi kommer att sova bättre där med vår nya madrass, täcken och kuddar än vad vi gjort i sängen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus