Varit på ultraljud och kikat på lillebror <3

Idag var det äntligen dags för RUL (rutinultraljud), äntligen fick vi se vem som bor där inne i magen <3.
 
Jag har ju känt fosterrörelser sen länge och tänkt att jag skulle inte bli förvånad om jag skulle vara längre gånget än vad vi räknat ut efter senaste mensen och när vi kikade på skärmen så kändes det direkt att bebis var större än vad det brukar vara på rul.
 
Hon frågade om jag hade bokat en sen tid eller fått den så sen, jag sa att jag skrev in mig i vecka 16 och fick inte tiden förrän idag och nu är jag i vecka 20 sa jag... hon svarade med att hon trodde att jag var längre gånget än bara vecka 20 och det visade sig efter alla mätningar att jag är i vecka 22 (21+6).
I och med denna framflyttning så är nu bebisen som faktiskt är en lillebror beräknad till den 27 januari istället för 12 februari!!!
 
Casper var i stan med skolan idag och vi hämtade upp honom när de var klara för att åka tillbaka till skolan, vi hade tänkt att han kanske kunde passa Theo och Lilly när vi var inne på sjukhuset men det blev som så att Göran stannade med de två i bilen och Casper fick följa med in och uppleva sitt första ultraljud (tror det var första).
Casper var säker på att det skulle vara en tjej men jag fick känslan av att det var en pojke och efter en närmare titt så var det ingen tvekan om att det var en snopp där mellan benen.
 
Jag funderade först på om vi kanske skulle låta bli att kolla kön men det käns som att vi väljer det lite mer praktiska, fundera på namn, ta fram rätt kläder direkt och sen vill ju alla syskonen så klart veta så det kändes bäst, sen så var ju såklart vi också väldigt nyfikna :).
 
I alla fall så brukar ju jag ta den första magbilden i vecka 20 men eftersom det är lite för sent nu så tog jag en idag, vecka 22+6 vilket betyder att jag i morgon går in i vecka 23.
 
Magen idag, vecka 22+6
 
Lillebror i profil <3
 
Bild 1; en fot
Bild 2; profil
Bild 3; en snopp
 
Några fler bilder i profil, på den nedersta har han handen vid näsan
<3
 
Nu ska vi bara börja spåna lite på namn till den lille, har några som vi pratat om men det lär ju bli en hel del diskussioner och funderingar innan vi är överens ;P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus