Theo slog huvudet...

Idag är det lördag och ca 1,5 vecka sen jag skrev sist... så tråkigt att jag kanske inte prioriterar att skriva men ja så är livet ibland, familjen och barnen är faktiskt viktigare <3.
 
Idag så var oturen framme och Theo som klättrar och far mest överallt satte sig på soffryggen och vickade bakåt så att han slog huvuder i kaminen... ett litet jack blev det som vi fick åka till Svenstavik med för att tejpa.
Jag duschade av hans huvud för att kunna se bättre och sen ringde jag 1177... jourhavande sköterska ringde upp och vi bestämde en tid och sen klippte vi Theo innan vi åkte så att tejpen skulle fastna och att de skulle slippa raka och stöka med en rakhyvel där... tog med den kortaste precis över såret så det var klart för att tvätta av och tjepa när vi kom fram :).
Han var jätte duktig, köpte en glass till honom sen när jag sprang in på affären en snabbis innan vi åkte hem. Jag hade med mig Louie och Jonna, tänkte att det kunde vara bra om Jonna var med ifall Theo inte skulle vara så medgörlig som han var och om Louie då samtidigt skulle vara gneällig men de skötte sig finfint alla tre <3.
 

När vi kom hem så var alla ute och stökade på gården, eller barnen cyklade och Casper fixade med sin bil som han köpt, han har funderat på epa men nu bestämt sig för att köpa en liten bil att fixa med tills han får ta körkort och inte helt otippat så blev det en volvo ;).
Cyklarna fick barnen ta fram härom dagen.
 
Vädret har inte alls varit bra senaste veckan, det har snöat flera gånger och varit grått, trist och kallt på dagarna... någon lite solglimt men inte alls som det var för några helger sen... nu längtar vi verkligen på våren!
 
Louie blir snart 3 månader och han växer och gör allt som han ska, däremot har han nyss haft sin första lilla förkylning med feber, då var han verkligen ynklig och gnällig <3 men nu verkar han vara frisk igen men har ändå varit lite gnällig och velat ha närhet, kan tänkas att han har lite ont i magen, kanske en förlylning där också?...
 
Tiden går lika fort som vanligt, om än inte lite fortare!? I och med att våren kommer så börjar samtidigt en hel del stök och i år ska Casper konfirmera sig men innan dess ska han på läger, Jonna ska fylla år och sen ska det var stök och fix inför stundande skolavslutning och sommarlov... men allt har ju sin tid och vi vet vad som kommer.
 
Apropå förkylningar så har vi alla varit mer eller mindre snoriga, Göran blev jätte förkyld, dagisbarnen var hemma förra veckan, Casper var hemma i veckan som var och övriga inkl jag har också snorat men inte varit direkt sjuka kanske... Lillys näsa rinner dock hela tiden...
 
Ikväll var det tänkt att vi skulle sitta uppe med Jonna och Casper och kika på film eller spela spel men Göran lade sig här på sängen direkt efter att han nattat Lilly och Theo och han tvärsomnade så dår får han sova.
Casper har lagt sig ( med telefonen tror jag), Jonna sitter här brevid mig med sin telefon och jag, jag sitter ju här och skriver.
Får se om jag ska kika på något avsnitt av Sofias änglar och sen sova kanske... och sen sova...
Natti natt <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus