Ute hela helgen!

I helgen har det varit jätte fint väder, sol och varmt, men ändå så pass att överdragsbyxor, jacka och mössa måste var på och även stövlar då vi har det både blött ocg geggigt här på vår gård...
 
Jag har packat bort alla vinterkläder och plockat fram vårjackor och överdragsbyxor samt att alla fått ta fram ett varsit par gympadskor att ha på skola och dagis, här hemma går det som sagt inte att ha dem ännu...
 
I fredags var vi till Svenstavik en sväng på förmiddagen och på eftermiddagen var vi ute, tror faktiskt att det var efter den tidiga middagen som vi gick ut och sen in strax innan läggdags men trötta och nööjda barn.
 
Laddade med lite frukt inför helgen, ekologiska bananer för 10kr/kg!
 
Polkabetor, gilbetor och gul lök rostades i ugnen och tillsammans med det åt vi baconlindad kyckling med ris till middag.
 
Lilly innan vi skulle gå in... trött stackarn men ändå så glad över att få vara ute, ingen av våra har gillat att vara ute så mycket som henne, inte denna tid på året och inte som i vintras vid denna ålder. Hon kommer att älska sommaren!
 
Försökte få en bild på alla... alla utom Louie som sov i vagnen och ja, alla blev ju med men om det blev så särkillt bra vet jag inte...
 
Titta in i kameran... eller not... ;P
 
I lördags var vi inne har jag för mig? kanske att det var lite kallare men njae, jag är inte säker... nej vi var nog ute, jo det måste vi ha varit. Jo det var vi, det var ju den finaste dagen till och med nu när jag tänker efter :D
 
Lite mellis...
 
 
 
Hilma solar...
 
<3<3<3
 
Ninni! Lek inte med sanden vid bordet är du snäll... eller?
 
Theo <3 traktorer
 
Precis som sin bror Casper, kanske ännu lite mer extrem och mer för just traktorer, casper ÄLSKADE bilar <3
 
Syskonmys när vi kommit in.
 
I söndags var vi i alla fall ute och sen i måndags och igår med. Dagisbarnen har varit hemma från dagis då de är ganska snoriga men lite friskluft skadar ju inte.
 
I söndags bakade vi bullar innan vi gick ut, barnen gjorde 4 plåtar med vanliga bullar och jag gjorde fyllda med mandelmassa och hallon.
 
Igår (tisdag) var en riktig städ och tvätt-dag! bäddade rent i alla sängar och tvättade upp alla sängkläder + lite annat, så det blev nog drygt 5 maskiner och för att inte ödsla bort det fina vädret på städningen så gick vi ut efter lunchen och städade sen på kvällen när vi lagt barnen.
Bädda rent i sängarna gjorde vi direkt efter middagen.
 
Nyvaken Lilly är redo för att leka <3
 
 
 
 
 
 
Idag däremot så har vi varit inne, det har bara varit någon ynka varmgrad och det har blåst isande vindar och knappt någon sol.
Innan lunchen byggde vi pussel med de små, inte det lättaste med en Lilly som ska slita och dra i allt... efter lunchen så blev det riktigt slappt, bernen fick efter många dagars uppehåll sitta med sina plattor och jag kunde sjunka ner i soffan en stund och sticka klart en mössa som jag försökt få klar länge, började med den innan Louie föddes...
 
Vid 15.00 kom skolbarnen hem och 30 minuter senare så åkte Göran och Meja till Svenstavik för att hämta Casper och Tony som haft konfaläsning efter skolan.
 
Till middag idag åt vi fransk fiskgratäng och eftersom middagen blev sen så var det läggdags för barnen direkt efter och när nu dagisbarnen är hemma denna vecka så har de fått lyxa till det med film om de kommer i säng senast 19.00.
 
Det blir så lätt smutsigt innen nu när det är så blött och lerigt ute så jag tänkte jag skulle hålla efter ordentligt med städningen... torkade golven även nu ikväll, så skönt med rena golv!
 
Blir nog inte så mycket mer än det här idag, ska slänga in lite bilder också och sen återkommer jag en annan dag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus