Äntligen en Epa!!!

I fredags eftermiddag tog Göran med sig Casper och Tony och tydligen Robert också för att äntligen åka och köpa en Epa (A-traktor) till Casper, efter allt prat om Epa och allt "kolla här" så hoppas jag nu att det blir lite lugnare med prat om detta ämne! Nu är det bara kortet som fattas så ska han väl få köra den också.
 
 
I lördags hade vi besök av familjen Nilsson, det var sjukt länge sen vi träffades nu men det blir ju så när de jobbar och Göran också för den delen.
Men först av allt på lördagen så gick pojkarna ut och lastade av den berömda Epan av vagnen och sen skulle ju alla syskonen inspektera så klart och speciellt Theo! "Jag vill åka Caspers Epa-traktor!!!"
Sen åkte de till stan för att lämna tillbaka vagnen + att de handlade lite gott till middag.
 
Gittan frågade om det ev skulle passa att hon var barnvakt till barnen någon kväll så att jag och Göran (och Louie) kunde åka iväg och hitta på något och det gjorde vi så gärna! Vi slog slag i saken redan på lördag kväll, när fam Nilsson åkt hem så nattade vi de små och sen åkte vi också till Svenstavik för att hälsa på dem.
De hade dukat upp med både chips och godis när vi kom och barnen hade ju somnat på vägen hem så de sov gott, i alla fall ett tag, Liam kom upp så småningom men gjorde inte så mycket väsen av sig.
Vi satt mest och pratade och hade det mysigt med en film i bakgrunden som vi då och då kikade på.
Tack snälla moster Gittan <3 (hon heter egentligen Birgitta men jag har ju alltid sagt Gittan).
 
Igår var det söndag och jag minns knappt vad vi gjorde, kanske vi inte gjorde något speciellt!? Jo Gittan ringde och sa att barnen kunde komma ner och leka en stund så nästan alla var där nere några timmar och jag hann sätta mig ner i soffan och läsa en liten stund.
Ninni skulle sova där natten som var men hon kom hem efter att försökt somna i drygt 1 timma, hon somnade på stört i sin säng.
 
Idag sov barnen ganska länge förutom att Lilly och Louie vaknade vid 05.00 tiden men somnade om igen, Göran började jobba 07.30 och Casper cyklade iväg för sista jobbveckan på Tempo.
Det har blåst och regnat mest hela dagen idag så efter en sen frunch när jag lagt Lilly och Louie så fick barnen äntligen sitta med sina plattor, vi brukar ju lägga bort dem och bara ta fram dem när väder och vind är lämpliga för mys och lugn och ro inne.
 
Theo sov hos farmor i natt då han idag var med henne och Tony till stan och födelsedags-shoppade.
Ikväll sover Towe och Hilma hos Gittan, fick nyss ett sms att de hade bakat chokladmuffins och nu poppat popcorn för att mysa med film <3. Är så glad för allt hon gör med barnen!
Meja sover också borta, hos Linnea som varit här och lekt idag.
 
Nu har Louie vaknat så jag ska ta honom och Theos blöja behöver bytas men jag skriver väl mer en annan dag...
 
Snapchat med Theo igår <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus