Bjuda på en glass nära inpå natten...

Idag har jag kokat svartvinbärsgele och lingonsylt, gelé tar alltid flera timmar för mig att koka trots att det står ca 15 min... Alltså från att man silat av saften, kokat upp och rört i socker, men jag kanske kokar försiktigare ön vad man ska!? Jaja, gelé blev det i alls fall 😊

Så mycket mer än det har jag nog inte prioriterat att hinna med... Vi skrev en liten matlista för de sista dagarna denna vecka och så en liten handlingslista med sånt som vi inte köpte i stan igår, mjölk, fil, bananer och lite annat.
Göran tog med sig Theo i Epan och så åkte de på Tempo och handlade ❤️.

Theo har förresten varit utan blöja ungefär halva dagen idag och det har gått ganska så bra, han måste ju göra små misstag för att lära sig och få allt att klicka.

Nu ikväll har jag hunnit natta Louie två gånger, satt en liten stund hos de andra små efter filmen var slut och sen blev det en dusch.
Nu efter att jag suttit med Louie en bra stund sovande i famnen så tog jag tag i disken i köket för att precis nu bjuda Meja på en glass innan hon ska sova. Hon var lite trött och mammig när hon kom hem efter att ha sovit borta en natt och lekt 2 hela dagar med kompis, hon ska nog sova här i soffan i natt.
Jonna ligger uppe i sin säng och slappar med chilinötter och en platta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus