Blöder som en gris!!! Hämta Epa och sälja telefonen...

Ja det kanske inte är det ni vill läsa men det är sanningen! Mens igen, den kom igår men det började inte blöda ordentligt förrän idag! Jag brukar inte gilla att använda tamponger men de senaste gångerna jag har haft mens har jag varit så illa tvungen... minst 7 st har jag fått byta idag + att det läkt igenom till bindan som jag också fått byta 3-4 ggr och när jag klev ur sängen i morse så rann det bara och bindan fylldes på ett kick... Hoppas att det är indrigare i morgon, förstår inte varöfr det ska vara så mycket helt plötsligt!?
Nog om det...
 
I morse kändes det i kroppen att vi burit och staplat ved i flera timmar igår kan man säga, värst var det nog för Göran som var stel lite överallt så jag ska inte klaga ;).
 
Förmiddagen blev lugn, Theo var ju inte hemma, han sov ju hos farmor och skulle med henne till veterinären på förmiddagen och sen till stan för att shoppa på eftermiddagen. Men shoppingen fick lov att vänta någon dag då bilen gick sänder för dem, men som sagt han var borta nåhgra timmar på fömiddagen och det var så lugnt att Lilly hade ro att somna i soffan här brevid mig och sov bra länge.
Ninni lekte länge på rummet (klippte bland annat av en barbie allt hår märkte vi senare), några satt med sina plattor osv så jag kunde faktiskt sticka lite till på den där tröjan som jag börjat med.
 
Det har som sgat pratats mycket Epa senaste tiden och så även idag då Göran vill få det gjort nu i helgen, det kommer inte att finnas tid till det framöver så både på Caspers lunch och när han kom hem efter att han slutat jobba så var Epa den stora frågan.
Till slut blev det bestämt vilken, var, när och hur och precis när det är dags att fixa middag så åkte de... Göran, Casper och Tony... typiskt att jag fick fixa middagen själv och ja jag var lat och gav dem nudlar som de faktiskt har frågat efter lääänge.
 
Efter sen middag borstades det tänder och togs på pyjamas, Jonna och Meja hjälpte till och svärmor kom hit och passade barnen under tiden som jag skulle åka till Storhogna för att leverera min telefon som nu ändligen är såld, fick ju ut en ny på försäkringen.
Barnen var ganska klara för sängen och skulle kika på film, Jonna och Meja hade säkert klarat att hålla stälningarna själv här hemma men det kändes bättre om farmor var med dem.
 
Gittan kom med bussen som skulle vara här 19.15 men den var lite sen så jag plockade upp henne på macken precis innan jag skulle åka så hon fick också hänga med för att leverera telefonen.
 
Jonna och Meja fick vara vakna längre och sover nu på soffan här brevid, den är utbädda för att Casper har sovut där i veckan, de gillar och fråar efter att få sova där så Casper får ta deras säng när de trillar in här så småningom i natt.
 
Jag har passat på att skicka på tröjan som jag började med igår nu ikväll också men snart ska jag väl lägga mig jag också för i morgon får vi besök.
 
Gittan frågade också om hon kanske kunde passa barnen sågon kväll så jag och Göran kan åka iväg för oss själva en stund <3.
 
Nu sova...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus