Förkylda!!!

Ja här brakar det nog lös en riktig förkylning snart!!! Eller så vänder det?
Fler av oss är i alla fall snoriga, någon har lite ont i halsen, några hostar och kraxar lite lagom men ingen har feber och är utan energi.

Stackars Lilly däremot tror jag hade ont i örat nu ikväll, ska ringa HC i morgon så vi får kolla upp för säkerhets skull, även om de inte gör så mycket för att "bota" så kan det vara bra att veta om det ser ut som att hon kan tänkas ha ont eller inte.

De minsta valde att kika på film och lägga sig tidigt ikväll, har tänkt att bara ha film på helgen nu när vi är tillbaka i vardagen men eftersom en förkylning kanske är i antågande och de faktiskt vilar när de kikar på film så fick det bli ett undantag.
Melvin valde frågade också om film redan vid 17.00 men han fick vänta tills 18.00.
Jonna och Meja fick sitta vid sina datorer och Hilma och Towe ville se idol.
Det slutade med att Ninni också såg idol, eller ja hon somnade i soffan ganska snabbt. Melvins film var slute precis när idol började så han fick också mysa ner sig i soffan och kika med oss.

När klockan var 21.00 sov alla i soffan förutom Hilma, de ligger ni sött och sover i sina sängar, Jonna och Meja stängde av utan protester och ligger också i sängen

Själv känner jag att näsan börjar rinna och halsen har ömmat från och till i typ 1 vecka eller mer... Får se vart det bär...

Men när barnen var på skola och dagis idag (för jo de är inte sjuks ännu utan relativt pigga, jag hoppas det vänder åt rätt håll) så kläder jag på mig, Lilly och Louie för en promenad i det härliga vädret, Göran klädde också på sig och följde ned trots att han kände sig sliten och frusen.
Vi gick bara ca 3 km men skönt att komma ut lite.
Sen pt vi lunch och efter lunchen så nattade jag de små i varsin vagn innan jag gick ut i lagern och började försöka få ordning på alla lådor, påsar och övriga grejer sol fyller rummet till bredden, Göran kom också ut och hjälpte mig.
Vi hann med den del innan det var dags att hämta barnen på dagis och bär vi kom hem var det bara att köra på med mellis, tvätt, bygga pärlplattor och laga mat för att sedan äta och fixa disk, ja typ den vanliga 😅.

Det var föräldramöte i Svenstavik idag för Caspers klass, Göran skulle ha jobbat men tig ut vabb då läget med Lilly är så osäkert och man vet aldrig om man kommer att få sova natten igenom eller ej, Louie är också snorig och tussig.
I alla fall så var det meningen att jag och Louie skulle smita iväg på mötet men med tanke på läget och att jag själv börjar känns mig rätt tussig så stannade vi hemma. Jag har skrivit till läraren och berättat läget och fptt bra respons samt att protokoll kommer att skickas på mail så läget är under kontroll.

Nu blir det slappa resten av kvällen inna det är dags att sova.

Krya på oss!!!


Kommentarer
Postat av: gunilla

Inte kul när förkylningen slår till! Hoppas att den går över snart igen

Svar: Ja fy, vi får hoppas att det vänder snart.
Kim Meyer

2016-09-02 @ 13:41:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus