Handlat...

Igår skrev vi matlista och idag handlingslista födå det spontant blev bestämt att vi skulle storhandla redan idag.
Jonna, Lilly och Louie följde med oss och de andra var med farmor, förutom Meja som var med kompis, Casper hämtade vi upp från körskolan i stan.

Vi åkte ganska sent och kom hem för en knapp timma sen, jag sitter och nattar de små och Göran har börjat plocka i köket, det är inte nog med att allt ska handlas, allt ska ju packas upp och ställas på sin plats också sen.

Meja sover hos kompis och Towe ska få sova med Jonna, Hilma och Melvin ska nog också gå och lägga sig snart och son det ser ut ska Tony sova här i natt.
I morgon bitti ska Casper till stan igen för att göra de sista timmarnas körning och sen är det bara att plugga lite mer teori för att sen så småningom skriva upp. Han har klarat alla delprov och repetitioner.

Igår såg jag en film när barnen lagt sig. Jonna och Meja skulle få sitta vid sina datorer en stund, inte så länge sa jag... Men mamman glömde visst bort att säga åt dem att stänga av innan hon själv lade sig så klockan var närmare 3 i natt när Göran gick förbi köket och hörde att de fortfarande var vakna!!! Klart de passar på när ingen säger något, de var dock ganska trötta i morse 😛.

Vad det blir ikväll vet jag inte, Louie ska nattas först och främst, typ nu, för de små har somnat ❤️.
Bjuder på en bild från tidigare i veckan när Louie fortfarande sussade sött vid min sida 💕


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus