Helgen med bad och vänner <3

sist nämnde jag ju att vi skulle på en liten utflykt och i lördags åkte vi allihop till stan och besökte Storsjöbadet, fam Nilsson hakade också på.
Vi hade en bra dag men man blir ganska slut i huvudet av att hålla stenkoll hela tiden på barnen och speciellt Theo som inte är det minsta rädd för någon ting när han har sina armpuffar på.
Lilli var som fisken i vattnet hon också men hon svalde nog lite mycket vatten där i början när hon simmade och lekte runt så hennes mage blev ganska spänd och hon hade lite ont, gaser sen innan kan det också ha varit. Hur som helst så släppte det efter en stund och hon lekte på för fullt igen.
Själva proceduren i omklädningsrummet med 6 flickor och Louie gick långt över förväntan, de höll sams, var lugna och hjälptes åt, Jonna hjälpte mig mycket med Lilly och jag är tacksam att Theo bytte om med Göran och Casper :).
 
Igår söndag vakande jag med ont i halsen... kände mig lite febrig också men hade bara 36.9 i temp till en början och sen 37,2 som är ca 1 grad mer än min normala temp... idag hade jag ännu mer ont i halsen, även huvudet och tempen var uppe på 37,6... 
Jag tog alvedon och det belv lite lättare att härda ut och försöka hålla humöret uppe...
Annars var gårdagen väldigt lugn.
 
Idag var det måndag igen och de sista dagarna av sommarlov för barnen som börjar skola och dagis igen på torsdag, jag tror faktiskt att de längtar, kanske blir lite mycket att vara tillsammans med sina syskon nästan konstant i 10 veckor!
 
I morgon händer det lite grejer, Göran ska bland annat besikta bilen, hoppas den går igenom prickfritt och resten av dagen håller jag tummarna hårt för också!
 
Nu ska jag se om jag kan hålla mig vaken och se ett avsnitt av " Det okända" innan det är dags att sova och förhoppningvsi kanske jag slipper ha feber och så ont i halsen i morgon.
 
Natti natt
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus