Sen 4-års kontroll med Ninni...

Det var ju ett tag sen Ninni fyllde 4 men de har haft lite mycket att göra på HC så hon har blivit lite bortglömd och hon är inte den enda + att det nu har varit semestertider.
Men idag var det i alla fall dags för 4-års kontrollen och det gick galant!
Hon må driva mig till vansinne i tid och otid vår driftiga, tjuriga, envisa, hysteriskt glada och flitiga lilla Ninni, som nu är 104,5 cm lång och väger 18 kg, men kärleken är såklart ändå oändlig precis som för alla de andra barnen.

Hon satt har varit glad, pirrig och förväntansfull sen jag igår talade om för henne att hon inte skulle på dagis utan att hon skulle på BVC och oj va otålig hon var!!! Inga problem att äta frukost och få på sig kläder.
När vi lämnat av Towe och Theo på dagis så fick hon hoppa fram ett hack och sitta brevid Lilly och det var inga problem det heller.
På vägen hem stannade vi till på dollar och inte ens där var det några problem, lite många "snälla får jag köpa den här" men inget annat och när vi skulle hem så bad hon om att få sitta i Theos bilstol (bakåtvänd) på andra sidan om Lilly.

Hon har ju haft är är fortfarande lite kvar i någon stor utvecklingsfas nu där hon testar gränser till MAX!!! Men jag tror och hoppas att det är påväg att lugna sig, hon kan ju uppenbarligen, efter dagens äventyr) sköta sig galant bara hon vill och det är ju skönt att veta ❤️

När vi kom hem så var alla ute i några timmar och till middag blev det ärtsoppa och ugnspannkaka innan jag och Louie åkte på föräldramöte här på Rätans skola.
Kom hem lagom till Idol som ikväll innehöll deras auditions från Östersund!!! Men jag såg inga direkt bekanta ansikten tyvärr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus