Vaccination och ved...

I måndags lyckades jag äntligen att ringa i tid och få tag på någon på BVC, Louie har inte varit och vägt sig på snart 3 månader och de har inte återkommit angående hans vaccin...
Det hade uppenbarligen blivit en miss och de bad så hemskt mycket om ursäkt och vi fick en tid redan samma eftermiddag.
Han hade planat ut lite viktmässigt och ligger nu på "normalkurvan" och väger 8180g och är 68cm lång, huvudingång var 43,5 om jag minns rätt.
Vaccin fick han också, ett extra stick då de saknar den vanliga dosen utan vaccin mot hepatit B.
Allt verkade helt normalt och vi skulle höras vidare om läkarkontrollen som ska göras vid 6 månader.

I tisdags var vi alla trötta, Lilly vaknade flera gånger under natten och jag satt uppe i princip mellan 01.30-04.30... Vi hade en ganska lugn dag inne vill jag minnas då vädret inte var
På eftermiddagen sken det upp däremot
Jag stod i köket och fixade efter middagen, barnen var då ute igen och när jag kikade ut genom fönstret såg jag detta... 

 Alla barnen leker tillsammans ute!!! Utom Louie som satt med mig i köket.
 
Senare på kvällen när de små hade somnat och vi satt och kikade på Epor för hundrasjuttioelfte gången så började det åska och blixtra, det mullrade ordentligt flera gånger och det är ju så mysigt!
Eftersom vi alltid slår av datorer och interner/modemen när det åska så satte vi oss i stället och splade yatzy.
 
Igår onsdag var vi ute ganska mycket, efter en god middag med kryddig-korv-wok så ringde telefonen och vi fick besked om att veden skull ekomma om va 20 minuter.
Vi gick ut för att plocka bort lite grejer som stod ivägen och sen väntade vi på lastbilen, Theo älskar verkligen både traktorer och lastbilar men just nu är det mer prat om lastbilar. Han var väldigt fascinerad, vi tog både bilder och filmade en snutt.
 
 
Idag torsdag visste vi vad vi skulle ägna dagen till redan innan vi klev upp... Denna lastbil med en stor container innehållande ved hade ju lastat av 38m3 här utanför igår och det skulle ju in i vedboden...

Inget som är roligt alls men det ska göras och barnen hjälpte till bra. 7 timmar senare är allt staplat och klart.

 
 Från 38m3 i en hög till...
 
Allt staplat i vedboden och endast en liten, eller ganska stor skräphög kvar...
 
Nu är vi ganska möra och barnen somnade snällt, Meja sov hos Melissa natten till idag, de lekte och babade större delen av dagen igår och ikväll när hon kom hem var hon trött. De hade varit på kurs med deras hund och träffat Melissas systerdotter och säkert lekt massor även idag.
 
Själv har jag börjat sticka på någon som ska bli en liten kofta, skönt att kunna sätta sig med något på kvällen och släppa alla tankar på allt annat, får se hur den ser ut när den är klar, än så länge ser det helt ok ut i alla fall.
 
Nu är klockan mitt i natten och det är verkligen dags att sova!!!
 
(något är fel på bilderna, ska försöka redigera det i morgon)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus