Nya glasögon med sällskap av Louie, Tina och Siri <3

Idag var det dags att hämta mina nya glasögon, kände mig spänd och förväntansfull, mest på hur mycket bättre jag skulle se, synen hade ju ändrats ganska mycket på dessa 10 år!
 
Jag och Louie åkte hemifrån strax innan 08.30 och kom till Svenstavik ganska precis 09.00, där skulle vi hämta upp Tina och Siri som gärna ville följa med oss in till stan denna dag.
 
 
 
Jag åkte inom Hara på vägen in för att träffa en av tomtens nissar och sen vidare till stan, vi kom in i lagom tid för att hinna parkera och komma till oprikern lite före utsatt tid och det var ju skönt med tanke på att vi var sena sist.
 
När jag satt mig och fick på mig mina nya glasögon fick jag nästan en chock! Så tydligt och skarpt allt kändes och vilka klara färger allt hade! Det var ju inte bara så att synen ändrats utan mina gamla glasögon var väldigt repiga också så han som hjälpte mig sa att det var som att titta ut genom en rätt så skitig vindruta.
Han ställde in glasögonen så att de satt bra och sen varnade han mig för att det ev kunde kännas som en lätt fylla en fredagskväll första tiden som jag hade dem på mig och därför skulle känna efter hur pass länge jag klarade åt gången, kanske var jag tvungen att varva med mina gamla för att vänja ögonen men det kändes bra direkt, lite smått yr men inte så jag blev illamående.
 
Tog en bild direkt när jag gick från oprikern, det gröna i bågarna matchar ju i alla fall halsduk och jacka ;)
Bågarna tar det nog ett tag att vänja sig vid, haft de gamla i 10 år och nu är modet helt annat...
 
Efter optikern så promenarede vi iväg och lämnade Mejas Ipad som hon sålt nu när hon fått ta över Jonnas telefon, hon använder den inte så då är det ju bättre att sälja nu när jag såg att en gammal bekant sökte efter en.
Efter det så kände vi att det nog var dags för lunch och vi valde kabab på Kebab baren.
Jag var inte snabbast på att få fram maten till Louie så han tjuvsmakade på Tinas strips under tiden han väntade, sträckte sig och plockade själv från hennes tallrik, lilla skrutten <3
Siri låg nöjd i vagnen större delan av måltiden, låg där och jollrade <3, jag tog med mig donkeyn så vi slapp krångla med två vagnar, på så vis kunde Tina ta vagnen och kika runt i butikerna under tiden som jag var hos optikern.
 
 
 
Tiden går fort när man har roligt och 13.00 var vi tvungna att styra kosan hemåt igen, vi hann alltså inte "gå på stan" någonting men det gör inte så mycket, nu ska vi ladda inför att gå på bio tillsammans i februari! tror nog inte att jag varit på bio med Tina någon gång, kanske när vi var mindre...?
 
Jag släppte av Tina när vi kom till Svenstavik, men jag tog med mig Siri i bilen när jag skulle till mamma och hämta barnens chokladkalendrar som hon alltid köper till dem varje år <3. På så vis kunde Tina hämta Märta och Astrid på dagis utan att behöva släpa med sig Siri in.
När jag sen lämnat av Siri så åkte jag vidare för att hämta paket i Åsarna, Casper har beställt kläder på H&M, och sen åkte vi hem.
 
Hemma var det lugnt, Ninni som blev dålig på dagis igår hade fått en febertopp och kräkts igen vid lunchen och låg och sov när jag kom, stackar lilla som är slö och har ont i huvudet <3. Men även fastän jag såklart tycker synd om henne så passar jag ändå på att påminna henne om att tänka och känna efter riktigt hur det känns när man är sjuk och de andra stojar omkring henne, så att hon kan tänka tillbaka och förstå när andra är sjuka, hur de känner och mår när hon väsnas omkring dem.
 
Lilly hon sov så sött på soffan <3
 
Theo kikade på tv efter en dusch, han skrutnade i att gå på toaletten då vi sa till, hade sin platta och tyckte det var viktigare, resultatet blev att ipaden fick ligga på hyllan resten av dagen och då dög det att kika på Pippi Långstrump på tv en stund istället.
 
Till middag åt vi hamburgare och makaroner med broccoli.
 
Eftersom det är 1 December idag så var det även premiär för årets julkalender som i år verkar vara riktigt julig och fin, barnen gjorde vi klar för sängen innan kalendern så att vi kunde natta dem direkt efter, jag satt också med och kikade och den verkar spännande.
 
Barnen fick öppna kalendrarna innan tandborstningen, de har två kalendrar var även i år, den av mamma och en extra då tomtenissen var snäll och gav alla barnen en varsin också idag.
 
Nu lite virka innan jag ska sova, kanske jag hinner med lite glass också ;)

Kommentarer
Postat av: gunilla

Jättefina glasögon. Passar dig perfekt 👌

Svar: Tack snälla!!! 💕
Kim Meyer

2016-12-02 @ 13:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus