Pepparkakshuset blev fina!

Söndag, jo pepparkakshusen blev ju klara någon timma efter att jag skrivit om dem sist och jag måste ju visa hur fina de blev och även berätta om Casper som är så duktig!
 
Innan frukost så frågade Casper vad vi skulle göra idag och Göran sa att "Vi måste köra in ved". Casper gick ut i köket, orkade inte vänta på fruncen som vi åt en stund efteråt och åt några hårdbrödsmackor innan han gick ut och satte igång att köra in ved på egen hand.
 
Kan inte annat än att var stolt över honom <3
 
Efter frunchen började jag som sagt att pyssla ihop husen och när de torkat skulle de garneras och alla barn fick ett varsit hus förutom Casper och Louie samt att Lilly och Theo skulle garnera tillsammans men ingen hade riktigt tid så det blev Göran som stod för konstverket på just det huset.
 
 
Fint, får se hur länge de får stå orörda på bänken!?
 
Vi hann precis klart med all garnering innan det var dags att gå till Svärmor och äta.
 
Nu har även måndag och snart tisdag paserat, måndag var vi trötta, tisdag lika så men vi slappade lite mindre och gjorde klart handlingslistan tills i morgon, matlistan gjordes i går.
 
I morgon är sista skoldagen innan jullovet, Casper hade sin sista idag pga att det var öppet hus nu ikväll men ingen av mig eller Göran var där, kunde inte riktigt komma ifrån men farmor och Patrik var där i alla fall.
De har haft Nobellmiddag, igår hade Caspers klass och då gjorde paralellklassen i ordning all mat och idag var det Caspers klass som skulle laga mat till andra klassen, så han har haft kostym på skolan 2 dagar i rad.
 
Här har dagen flutit på som vanligt, barnen har börjat visa tendenser till snoriga näsor och eftersom de ändå ska vara lediga i morgon så fick de vara lediga idag också.
 
Jag har ju kanske skrivit förut att jag velat pröva att sicka ett par små byxor och nå är jag igång och det går än så länge bra :)
 
Mysiga och fluffiga...
 
Louie är ju fortfarande torr och ny tycker jag att det blivit lite värre, smörjer ju varje dag men ikväll fick han ta ett bad innan läggdags och sås morde jag med midison så får jag hoppas att det blir bättre, ska fråga nästa gång på bvc vad man kan göra.
 
Ett glatt och gosigt litet troll <3
 
När alla barnen somnat så tog jag en dusch efter att ha tagit reda på en del tvätt.
Casper har kommit hem och betygen var fina, han har varit ute en tur med epan och nu har han gått ut och lagt sig för att kika på film med en kompis.
 
Jag ska nog kanske göra mig lite te, släppa ut håret ur handduken och sen fortsätta sticka lite.
 
Puss å kram, bara 4 dagar kvar till jul nu!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus