Regn och halka mitt i vintern! och familjefoto...

I torsdags ringde Jonnas kompis Josse och talade om att bussen inte skulle gå till skolan denna dag, Gunilla som kör bussen tog sig inte ens av gårde för det var så halt efter att ha regnat under natten och det regnade fortfarande.
Detta har hänt en gång tidigare i vinter, eller kanske det var förra vintern, minns inte nu men i alla fall så får vi i dessa fall skjutsa barnen till skolan själva OM VI VILL men vi ska inte ta några risker och de får inte någon ogiltig frånvaro. Jag hade ingen lust på att ut och köra bil så vi blev hemma allihopa, blev en rätt så mysig dag utan en massa måsten.
Göran åkte iofs iväg till Svensta lite senare för att skruva och fixa med datorn hos Robert och var borta tills strax efter middagstid, Casper följde med honom, hjälpte till att passa Liam och Leia en stund då de var som mest intensivt skruvande.
 
Apropå att minnas så är jag helt snurrig och vimsig nuför tiden och minns inte vart jag lade strumpan som jag nyss hämtade i köket eller vart jag precis lade min telefon osv... kanske måste ta och köpa hem lite folsyra, det ska tydligen vara bra för närminnet!
 
Fredag då, jo då gick bussen igen som vanligt men ingen av barnen ville egentligen åka till skolan så det blev en extra tjatig morgon och tyvärr så blev jag arg och fick ryta i för att alla skulle hinna till bussen, det känns så onödigt att det ska bli massa konflikter så tidigt på dagen, inte bra för någon...
 
Göran hade glömt lite grejer hos Robert dagen innan så vi bestämde att vi skulle åka och hämta dem och samtidigt passa på att handla lite på dollar store inför helgen, hade lovat barnen att de skulle få lite godis till Idolfinalen, är ju faktiskt så att barnen här hemma inte får godis varje helg.
Jag passade även på att köpa fler ljus till adventsljusstakarna och hittade megalånga kronljus som jag köpte.
 
 
 
Barnen kikade på idol och sen var det mars i säng, de tre minsta nattade vi innan Idol ens började.
När alla barnen var i säng så satte vi oss och kikade lite smått på julklappar, eftersom ekonomin just nu är rätt ansträngd så blir det som sagt inga dyra klappar men något måste de ju få, sen har vi ju 12 barn til i omgivningen som också måste få sig en liten julklapp, kusiner och bröder (Tony och Jacob, Benny är för gammal ;P).
Allt drog ut på tiden och innan vi hittat något litet till alla så hade klockan hinnut bli tidig morgon!!!
05.10 tittade jag på klockan sista gången men tur i oturen så var barnen så lugna och snälla denna morgonoch vissa sov ganska länge, så vi hann sova ganska många timmar ändå, eller i alla fall så klev vi upp vid 11.00 tiden och jag kände mig ändå rätt pigg.
Louie vaknade någon gång efter 07.00 så då fick han ligga och mysa med mig i vår säng tills vi klev upp, han somnade aldrig men vi mös och gosade massor, jättemysigt!
 
Dagen har gått ganska fort, jag har tvättat en del och vi åt små kebabtårtor till middag och sen fick de äldre barnen vara uppe lite extra för att hinna äta sitt godis som var kvar sen igår. Alla hade inte kvar med det var inga problem för de som hade kvar att dela med sig + att jag hade en påse med minimashmallows att bjuda på också.
Innan läggdags tog Göran med sig alla barn utom Jonna och Louie för att de skulle få kika när han och Casper skulle köra med radiobilarna.
 
Jag har nu ikväll vikt undan en del tvätt, hängt lite mer, torkat bodet och sopat golvet i köket och sist äldat och precsi när jag var klar och skulle sätta mig ner så vaknade Lilly till och sen Louie men de somnade båda om snatt och nu sitter jag ju här.
 
Vad jag ska fördriva sista timmarna fram till läggdags med vet jag inte än men det visar sig, kika på stickor på nätet kanske ;P och garn!
 
Vi fick förresten nya familjefotot med posten för någon dag sen och igår öppnade jag och kikade, tog även kort på kortet så det kommer här.
 
INte bästa kvaliten då jag fotat et kort och sen har det gått via instagram också ;P
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Vilket fint kort på er fina familj:)

Svar: Tack 😊
Kim Meyer

2016-12-10 @ 23:29:35
Postat av: gunilla

Ni är så fina allihopa👍👍👍

Svar: Tack 😊
Kim Meyer

2016-12-11 @ 08:50:01
Postat av: Anonym

Ni är så fina allihopa👍👍👍

Svar: Tack 😊
Kim Meyer

2016-12-11 @ 10:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus