Vintern kommer tillbaka!

Igår snöade det lite smått, på kvällen var det så pass att Göran kunde skotta, det kanske hade kommit typ 5 cm.
I morse och i förmiddags snöade det också, stora fina flingor singlade ner och lade sig på marken så nu ser det ut som vinter igen och temperaturen är under minusstrecket i alla fall.
 
 
Jag hade tänkt att vi skulle bygga papparkakshus idag men vi har ju ingen stans att ställa dem när de är klara + att vi inte hade grejer hemma för att dekorera dem heller så vi spar det några dagar till så vi får klura på förvaringen lite till.
 
Vad har vi då gjort istället? Jo barnen har lekt, spelat tv-spel - gamla xboxet som numera befinner sig i tv-hörnan uppe i den lilla hallen, Jonna hjälpte mig vid middagen och ja, Theo har småkikat på film och det har varit en ganska lugn och mysig dag förutom att det blev ganska livat vid middagen då Casper kom in efter att ha varit ute på sitt rum hela dagen.
 
Ta kort på oss mamma :)
Jonna behövde lite mammatid när hon tjurat i över en timma om ingenting egentligen, vi bad henne bara hålla koll på sitt humör.
Slutade med att jag sa, "Sluta sura nu, du vill ju bara ha en kram egentligen!" och samma sekund stod hon tätt intill i mina armar med sina armar runt mig och sen var det över.
Jobbigt med hormner som rusar åt alla håll <3
 
Caspers rum, han har fått till det riktigt mysigt där ute och igår städade och fejade han för att göra det fint, juligt och mysigt, tror han blev riktigt nöjd!
Ska se om jag kanske smiter ut dit och tar någon bild i morgon så ni får se hur fint och mysigt han har det, jag är nog lite avundsjuk ;P.
 
Igår stökade jag på med tvätt hela kvällen kändes det som men nu ikväll har jag kunnat sitta ner och bara vara en stund men lugnet lägger sig ändå inte helt förrän alla är i säng och Jonna och Meja som var sist ut lade sig strax efter 21.00.
 
När jag stod och häll på med disken efter middagen och Göran duschade barnen så kom jag att tänka på att det kanske är dags för Louie att flytta in till de andra barnen snart, de läger sig ändå samma tid och han sover hela nätterna i sina säng, kan vakna lite då och då men det gör ju de andra i perioder också.
Men om han ska göra det så måste Theo flytta från sin säng till 3-våning-sängen, som det ser ut nu så sover ingen längst upp och varken Towe eller Ninni vill egentligen göra det heller för de såg en spindel där tidigt i somras sittande i taket ovanför...
Vi pratade lite med dem om det ikväll och vi får väl se hur det blir, tanken är att de ska ha bestämt tills i morgon så att vi kan ställa Louies säng där Theos står nu, annars blir det väldans trångt om vi ska in med ännu en säng utan att ta ut någon därifrån.
Jag sa även till Theo att han ska sluta med blöja på natten och i samma veva måste han sluta med vällingen på kvällen men kan kanske få i en mugg på morgonen istället och nappen får han ha ett tag till.
Det kommer att kännas ganska tomt i vårt sovrum då vi inte kommer att ha en spjälsäng stående där längre, vi har ju alltid haft det då det varit en ny bebis i magen när minsta flyttat in till de större... men nu är det inte det... inte än men vi hoppas att det blir i framtiden :)
 
Nu ska jag färglägga lite i mina fina målarböcker hade jag tänkt, det var länge sen nu, känner för att sticka också men kan ju omöjligt göra både och samtidigt, hihi...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus