4 veckor och läkarbesök...

Idag blev han 4 veckor vår lilla Louie, tiden går verkligen fort och han växer så det knakar! Men det sägs ju att man växer när man sover så där har vi förklaringen varför bebisar växer så fort och varför de behöver sova så mycket som de faktiskt (de flesta) gör.
 
Vi hade tid på bvc för mäta, väga och läkarkontroll idag, allt såg bra ut och han fick godkänt av läkaren.
Vågen visade 5450g (700g ökning på 2 veckor!!!) och han var ca 57cm lång, huvudet var knappt 39 cm i omkrets och han både log och pratade med syster Iris. 
Jag minns ärligt inte när de brukar börja med svarsleende att kommunicera med omvärlden men jag tycker att Louie då han gjort detta i minst en vecka redan, Iris svarade att man brukar säga att de ska kunna det när de är 6-8 veckor men det är så olika på olika barn såklart.
 
Vi åt lasagne till middag idag, skulla ha vart chili con carne men de åt barnen på skolan härom dagen så vi bytte mot en annan veckas-torsdags-middag...
 
Göran är med robert på bio nu ikväll, fick biljetter i julklapp och jag har lite svårt att kunna gpå på bio nu med Louie så det får vi ta igen när han blir äldre.
 
Casper hjälpte mig med barnen nu ikväll, utan att jag bad så fixade han pyjamas på lilly och såg till att leksaker städades upp ocg sen gick han ner i källaren och eldade <3. Jonna hjälpte också till lite när jag bad och Meja hjälpte mig med middagen tillsammans med Hilma. Duktiga och snälla barn jag har<3<3<3
 
Nu sover alla barnen här hemma, Casper gick över till Tony för en stund sen och ska sova där.
Louie somnade just i min famn, ska lägga ner honom snart och sen gå för att kika vem som skickade sms för en stund sen...?
 
puss å hej
bjuder på fot-bilden igen,,
 
<3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus