En fullspäckad dag... typ...

Grötfrukost blev det idag, det var verkligen länge sen jag kokade gröt till oss alla, har bara inte orkat kliva upp den där kvarten tidigare, låter hemskt men att servera lite fil och flingor har varit så lättsamt. Speciellt lättsamt har det känts i slutet av graviditeten då jag varit tröttare och nu i början när vi haft Louie som vaknar och vill äta på varierande tider.
 
När vi ätit frukost och skolbarnen gått så ville barnen lyssna på musik och dansa, Göran lade sig på sängen och streamade musikvideor från telefonen till tv:n efter barnens önskemål och jag lade mig brevid och tuttade Louie. Det var mysigt även om det var fullt ös samtidigt, ordentlig morgongympa blev det i alla fall!
 
Pysslade med lite tvätt innan det var dags att laga lunch och äta, lade Lilly och sen dröjde det inte sä¨å länge innan jag skulle på utvecklingssamtal på skolan med Meja, 13.20 hade vi tid och såklart blev jag lite sen... Först går tiden sakta och plötsligt jätte snabbt.
Hilma, Towe och Ninni skulle hjälpas åt tillsammans med Theo att plocka ihop legot i Theo och Lilys rum, det tar ju bara några minuter om man gör det man ska men de drog ut på det i över 1 timma!
 
På vägen hem från samtalet, som för övrigt gick jättebra, så sprang jag in på affären och köpte lite mjölk, yoghurt, bär och bröd, direk när vi kom hem så mixade jag ihop en smoothie så barnen fick det och en smörgås till mellis.
 
När vi fikat klart vart det ljud överallt och alla hade myror i brallan upplevde jag, det var nog egentligen ungefär som vanligt, bara jag som var lite överkänslig... jag tog i alla fall Louie och gick upp.
Gick in på Caspers rum och lade mig i sängen med Louie tätt intill, kände att jag behövde komma undan lite, behövde lite lugn och bara andas och tänka.
 
Vi skulle äta middag hos svärmor, Göran berättade det när vi åt lunch, korvgryta stod på menyn och det är ju alltid gott och barnen brukar tycka om det.
När vi låg där uppe i sängen så hörde jag efter en stund att Casper kom hem, klockan var redan 16.30 och snart skulle vi göra oss klara, kände att jag ändå på liten stund hade hunnit fylla på med lite energi av att bara ligga och mysa en stund. Hade haft dörren öppen så jag hörde ju allt på nedervåningen men det var ändå skönt då ljudet var på avstånd.
 
Casper kom upp och hade en glad och sprallig Lilly med sig, hon var superglad över att få följa med upp. Casper bytte om innan han tog med sig henne ner igen, Göran var i full färd med att klä på barnen (de som varit hemma) som hade sprungit i pyjamas hela dagen.
 
Några ville gå och några ville åka bil, det är ju en kort bit att gå men enklare med bilen när Louie är liten känner jag då det är knappt om plats att ta med dubblevagnen.
Vi kom i alla fall dit ungefär samtidigt allihopa och i tid, det är oftast så att vi blir sena när vi ska dit på middag...
 
När vi km hem var vi mätta och nöjda, barnen tog på sig pyjamas och det borstades tänder i vanlig ordning och ikväll kom de till ro och somnade snabbare än tidigare dagar.
 
Jaghade tänkt hinna börja på ett nytt stickprojekt under dagen/kvällen men det har inte blivit av, hann lägga upp några maskor men inte mer...
Har kikat på tv och myst med Louie som verkar ha liiite knip i magen, men inte så han är ledsen utan har bara svårt att somna ordentligt trots att han är mätt och trött.
Mysigt är det i vilket fall och allt annat som inte är så viktigt som bebismys kan vänta... nu lite fika och sen sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus