Hosta, snor, feber och tänder...

Lilly hostade lite i onsdags kväll men inget just sen på natten och sen på torsdagen visade hon inget... men däreot på torsdag kväll fick både hon och Theo feber och sen kom hostan.
Idag har snoren runnit hela dagen och febern har suttit i, haft lite över 38 grader, Theo lite mindre och inte lika mycket hosta och snor heller.
 
Vet att Lilly har tänder på gång och sen igår har hennes två kindtänder i nederkäken spruckit fram genom tandköttet, upptäckte även att en liten tand kommit upp till hennes höger om de två tänderna i mitten fram, den måste ha kommit för några dagar sen bara. 
Säkert är hon lite extra sjuk pga tänderna men eftersom Theo också är sjuk så måste det ju vara lite baciller inblandade.
 
Nu ikväll har både Theo och Lilly vaknat, men mest Lilly, hon är både hostig och täppt i näsan. Hoppas bara att hon sover lugnt när hon väl somnar ordentligt.
 
I morgon ska jag ta några av barnen och åka till Brånan en sväng på kalas, som jag nämnde i förra inlägget så har ju Märtisen fyllt år.
 
Louie har haft svårt att sova under dagen, tror att han haft lite ont i magen men efter att vi ätit middag så somnade han som en stock och sov 4 timmar innan jag tog upp honom för att byta blöja och ta på pyjamas. Han var vaken en stund och åt både innan och efter blöjbyte och nu sover han i vagnen, som just nu agerar som hans säng.

Somnade till en liten stund då och då...

Små gosiga fötter ❤️ 

Han ska ju så småningom börja sova i sin spjälsäng inne hos Lilly och Theo men inte riktigt än.
 
Göran tog med sig Jonna (som hade ont i magen i morse) till stan och gjorde månadens storhandling på förmiddagen, jag var hemma med de 6 yngsta och jag kan ju tala om att jag har inte hunnit sitta många sekunder.
Efter lunchen ville de gå ut och leka en stund, jag hjälpte dem att klä på sig och sen var de ute en dryg halvtimma (ungefär tror jag) men Theo hann komma in och berätta att han tagit av sig vantarna 3-4 ggr under den tiden. Jag hann under tiden i alla fall tutta Louie och mysa med Lilly i soffan under tiden.
 
När Göran och Jonna kom hem hade de med sig Casper som de hade hämtat upp när de passerade Svenstavik, han har ju kortdagar och slutar kl 13.50 på fredagar. 
Göran bar in all mat som jag började packa upp och sen skickade han ut de större barnen att börja lasta ved på släpvagnen under tiden som vi gjorde klart inne och sen gick han ut och hälpte dem. Det var bara -3 grader ute så lika bra att passa på att ta in ved, tidigare i veckan var det -22 grader på morgonen när vi klev upp.
 
Efter middagen så packade Göran upp och installerade den nya diskmaskinen, den förra fungerar fortfarande men panelen på framsidan har lossnat och det kostar ganska mycket att köpa en ny... iofs inte dyrare än en ny maskin men eftersom den ändå har några år på nacken så vet man ju aldrig hur länge den håller? Känns ju onödigt ifall man koster på den och sen går det bara en kort tid innan den brakar ihop helt.
 
Efter mycket om och men var den på plats och efter ännu lite pill så fick vi även igång den... missade detalen att luckan måste vara uppen när man slå på den och väljer program ;P...
 
Nu ska jag krypa ner under täcket och kika på Antikrundan och sova...
Puss å god natt

Kommentarer
Postat av: Inger Qvarnström

Ja ni har fullt upp. Men det är säkert samtidigt fullt med glädje och kärlek. 😁💜

2016-02-21 @ 08:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus