Kalas i Brånan <3

Barnen vaknade ungefär samma tid som vanligt, skönt är dock att man inte MÅSTE kliva upp direkt utan kan ligga kvar och mysa en stund innan man tar tag i blöjbyten och frukost.
 
Vi åt och gjorde oss klara, det blev Hilma, Towe, Ninni, Louie och jag som strax efter 11.00 satte oss i bilen och åkte till Brånan för att fira Märta som fyllde år i onsdags. Hela 4 år blev hon den lilla rödhåriga prinsessan med väldigt starkt vilja (precis som de flesta barn i den åldern).
 
Jag åkte först till Svensta för att hämta upp mamma pch springa in på Ica och handla lite åt Tina, passade även på att handla lite mjölk och annat som vi behövde hemma.
 
När vi kom till Brånan fick Märta öppna sina paket, eller geneltigen var det bara ett paket och däri låg vantarna som jag stickat till henne. Jag hade även med en påse med dockor som vi rensat ur här hemma och när jag var på Ica och såg en påse med mini marshmallows så var jag bara tvungen att köpa den som en liten extra present så jag vet att hon gillar dem.
 
Flickorna började leka ganska direkt, Astrid hon höll sig i köket med oss och väntade spänt på att vi skulle fika, och fika lev det!



Marängswiss, mini cupcakes och chokladbollar dukades fram och det var jätte gott!


Flickorna fikade, tackade för sig och sprang iväg för att fortsätta leka, de lekte mamma-bebis och höll faktiskt sams alla tre så gott som hela tiden.
Hilma var väl inte lika intresserad av att leka så hon satte sig så småningom och byggde med pärlplattor i köket, såna med jätte pärlor som är perfekta för lite mindre barn.
 
Vi städade och packade ihop oss för att åka hemöver strax innan 16.00, skjutsade hem mamma och åkte ännu en sväng på ica för att köpa pizza innan vi åkte hem. Egentligen skulle vi äta kyckling men Göran kände inte alls för det och ingen av oss kände väl någon större lust till att laga mat överhuvudtaget...
Towe blev kvar och ska sova över hos Märta i natt, egentligen var det inte planerat men Märta hade tydligen trott det och sagt det till Towe redan när vi kom så de båda trodde det och Towe blev så ledsen när hon fick veta att hon skulle följa med hem.
 
När vi kom hem gräddade Göran pizzorna, vi åt och sen skulle vi sätta Lilly och Theo i ett bad, dels för att svalka deras febriga kroppar och dels för att sor och slem kanske skulle släppa lite.
Lilly hon skrek som en liten gris när Göran ställde henne i badkaret, han försökte lugna henne (hon brukar gilla att bada/duscha) men det gick inte förrän han själv klädde av sig och också klev ner i vattnet, då blev hon överlycklig.
 
När de badat klart så tog jag på dem pyjams under tiden som Göran duschade och när de var klara så var det min tur att duscha innan jag nattade de små.De måste ha varit riktigt trötta då de båda somnade inom loppet av 5 minuter.
 
Melvin har sovit hos farmor två nätter i rad nu och som det ser ut ska han sova där ytterligare en :).
Flickorna som är kvar hemma fick sitta uppe och kika på Melodifestivalen (deltävling 3) och äta chips och dip, de gick och lade sig för en stund sen och somnade ganska snabbt de också.
 
Mamma hade kokat rotmos och fläsklägg igår som hon tog med och gav till oss så nu har vi någon av kommande dagars middag räddad.
 
I morgon ska vi ut på lite äventyr så det blir att kliva upp tidigt... har skrivit en lista så jag ska strax gå och packa och förbereda lite inför morgondagen, större chans att allt går lite lättare och smidigare då.
 
Puss å hej så länge <3
 
Lilly sov oroligt natten som var och der verkar ite bli bättre denna natt, dock har hon fått alvedon ikväll så kanske att det blir bättre...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus