Sjukstugan här hemma fortsätter...

Som jag har nämnt så är ju flera av barnen tussiga här hemma och har varit till och från hela Januari, först var det Jonna och sen Ninni och Lilly. Lilly är fortfarande hes men har börjat sova bättre på nätterna och är piggare och gladare på dagarna. 
 
Theo är inte snorig eller hes/hostig men har haft feber nu i 2 dagar (vad jag vet). 
Hilma är jättehes sen några dagar tillbaka och har ont i halsen, hostar upp lite slem då och då så hon är hemma från skolan precis som Meja. Meja har mest onti halsen och är lite hes, feber har både hon och Hilma haft också.
 
Casper har varit hemma från skolan nu måndag och tisdag, också hes och ont i halsen + lite lätt feber, han fixade hem böcker med Tony redan igår så han inte kommer efter. Han kommer troligtvis vara hemma hela veckan men blir han feberfri kanske han hinner med att gå torsdag och fredag...
 
Ninni är fortfarande lite hes men hostar inte och har ingen feber, inget snorande heller så hon fick lov att vara på dagis idag, fråknarna vet ju att det bara är att ringa ifall de ser att hon inte orkar med eller blir tussig men den faran är inte så stor när det gäller Ninni...
Towe är frisk än så länge så hon var också iväg på dagis och sen är det bara Jonna och Melvin som är pigga nog att gå på skolan.
 
Jag hoppas att vi övriga får hålla oss friska och att de som är tussiga frisknar till snart, vill ju inte att bebis ska få några elaka baciller nu när han är så liten.
 
Dagarna blir som ni kanske förstår ganska lugna här hemma nu, det kikades på film på förmiddagen och även efter lunch för den som ville.
 
Det blev inget lördagsgodis i helgen och inga chokladbollar heller osm jag hade tänkt i söndags så idag frågade jag Meja om hon kanske ville fixa en stor sats med smet som de skulle få mumsa på efter middagen och hon tckade absolut inte nej, informerade bara om att hon ville göra allt själv!
 
 
Efter middagen ställde vi fram smeten, lite pärlsocker och strössel och sen fick de rulla sina bollar och mumsa i sig dem allteftersom.
Theo som hade varit med farmor några timmar efter lunch och även stannat på middag kom hem precis i slutet på mumsandet och fick sig en smetklick han också. Han är dock inte så förtjust i choklad så han kände sig ganska snabbt klar och ville gå och leka.
 
Igår kväll fick jag ett glatt besked! Benny och Hanne kommer hem till Sverige i helgen!!! Ska bli så roligt och mysigt att träffa dem igen, var ju länge sen sist, i somras...
Stella följer med såklart men även Hannes mamma och styvpappa, Storm blir hemma hos sin pappa som jag förstod det. Längtar tills på lördag då de kommer hit <3
 
Fick en bild på finaste Stella senast idag ❤️
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Petra

Hej. Ja alla verkar vara dåliga nu. Mina är oxå hemma pga hosta o feber.
Chokladbollar är aldrig fel. Speciellt smeten.
Krya på de små

2016-02-03 @ 11:59:53
URL: http://mittlivmittval.webblogg.se
Postat av: Anonym

Hoppas verkligen barnen kryar på sej nu när lillebror har kommit. Så fin lille killen är, man kan inte tro att han är nyfödd

Svar: Ja det hoppas vi också, vill inte att han blir sjuk...Många säger att han ser större/äldre ut men så har de flesta tyckt om alla våra barn så det är väl något med våra gener :)
Kim Meyer

2016-02-03 @ 20:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus