Tröttis, sjuk igen, Lillys tänder, Me and I...

Det har blivit lite lite skrivet, eller ja egentligen inget skrivet alls de senare dagarna... Jag har varit trött och lagt mig relativt tidigt efter att Louie haft sitt kvällsmys med bajsblöjor, tuttning och närhet. 
 
I alla fall så i tisdags kväll var jag iväg till Klövsjö på klädvisning, senaste kollektionen från "Me and I". Det var väldigt trevligt och en extra bonus med det goda fikat. Jag hittade två par byxor som jag faktiskt beställde, har sån lust att slänga ut så gott som allt ur min garderob och bara köpa nytt! Jag har kläder kvar som är typ 15 år gamla fortfarande... 
Hela förmiddagen denna dag ägnade vi åt att städa och byta sängkläder.
 
På onsdag eftermiddag hade jag utvecklingssamtal med Hilma, allt såg bra ut, inget att fundera på utan bara att suga åt sig av allt bra och fint som sades om vår fina Hilma <3
När jag hade nattat Lilly och Theo denna kväll så gjorde jag klar Louie med ny bjölja och pyjamas innan jag bäddade fram sängen och lade mig där för att tutta honom, Jonna var fortfarande uppe och vi skulle kolla på "Arga snickaren" men jag somnade innan det var slut, vaknade när Jonna kom och sa godnatt men somnade snabbt om igen tills Göran väckte mig vid 23.00... då fikade vi lite innan vi lade oss igen.
 
Igår torsdag var det kyrkis, Göran var tvungen att åka till Svensta och mixtra med sin dator, han lämnade av barnen på dagis innan han åkte och då blev det bara jag, Lilly och Louie kvar hemma.
Jag tog det rätt lugnt, bäddade ihop sängen/soffan, klädde på mig och borstade tänderna, Louie sov och Lilly satt i vagnen och mös, hon höll nästan på att somna.
Trots att det var kyrkis så funderade jag på att bara stana hemma och ta det lugnt men eftersom Lilly ändå verkade trött så klädde jag på oss, lade henne i vagnen och satte Louie i sjalen och så knatade vi iväg. Det var fint ute, blåste ingenting och jag fick nästan lust att ta en långpromenad men det får bli en annan dag.
 
På vägen hem så fick Louie åka vagn och Lilly satte jag i sjalen, hon hade ju redan sovit och Louie somnade så gott när jag lade honom i/på åkpåsen när jag skulle byta blöja och klä på Lilly.

Mamman börjar visst få skrattrynkor vid ögonen 🙈🙈🙈

Göran kom hem en snabbis innan middagen, han hade Robert med sig, de skulle kolla om de kunde fixa bromsarna på Angelicas mammas bil och det blåste så attans kallt så de åkte hit där de har ett garage att vara i. Sen åkte de igen och Göran kom hem strax innan 20.00 tror jag.
Även denna kväll skulle jag kika på tv men somnade ifrån... sen när vi skulle fika så kom vi på att vi kanske skulle ha gjort matlista och handlingslista så att Göran kunde åka och handla idag...
 
Lilly och Theo är förkylda igen, hosta, snor och feber kom på besök igår kväll och Lilly har hoastat ganska mycket men ändå sovit. Kände att hennes kindtänder i nederkäken brutit fram under natten, de var inte framme igår.
 
I morgon lördag är det tänkt att vi ska på kalas hos Märta som fyllde år i tisdags men det blir nog inte riktigt som vi tänkt, tar med några av barnen (istället för alla) och åker dit en kortare sväng än tänkt...
 
På söndag tänkte vi hitta på något och håller på att smida lite planer, får se hur och vad det blir...

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Kul att följa dej o din fina familj. Fantastiskt att du hinner baka och handarbete upptill allt annat.

Svar: Ja ibland så hinner jag med lite utöver alla måsten, det brukar gå i perioder :)
Kim Meyer

2016-02-19 @ 14:12:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus