Äntligen blodpudding!!! Dagen D är nära...

Vi köpte blodpudding när vi storhandlade sist och varje dag är det någon av barnen som frågat om vi inte ska äta den till middag snart, med andra ord så har de längtat!
Idag gjorde vi slag i saken och åt upp den tillsammans med bacon, lingonsylt och morotsstavar, inte alla var överlyckliga men de flesta.
Middagen fick förresten Jonna och Casper hjälpas åt med, Jonna stekte blodpudding och Casper bacon, nyttigt att lära sig.
 
Ninni har varit hemma från dagis idag, hon hostar och kraxar som sagt för mycket för att man ska kalla det frisk, Theo och Towe däremot har varit där, Towe har varit en sväng till Klövsjö också och kikat på teater (tror jag det var). Det var de större barnen som fick åka iväg.
 
Igår var det -16 grader på morgonen, idag var det +4!!! Jag blir inte klok på dessa temperaturförändringar... väldigt skönt för både skolbarn och dagisbarn att kunna njuta av att vara ute idag, vi höll oss inne då både Ninni och Lilly som sagt är hesa och kraxiga.
 
Hade ett kort besök av Therese och Anton idag, Therese behövd frächa upp topparna lite, Anton lekte lite med Ninni under tiden. Skoj att träffas och prata lite när det är långt emellan.
 
Allt drog ut på tiden nu i eftermiddag och först strax efter 20.00 kom barnen i säng... ingen katastrof egentligen men det märks att de blir tröttare än vanligt.
 
Var på affären i morse i samband med dagislämning, behövde köpa mjölk och passade även på att köpa frukt, stora saftiga äpplen, härligt söta apelsiner och så vanliga bananer. Apelsinerna var så väldigt lättskalade och goda så de tog nästan slut vid fruktstunden vid 14.30 tiden men det gör inget, kan köpa nya en anna dag, de var på extrapris dessutom.
 
I morgon är det dagen D, dagen då lillebror är beräknad men om han kommer då det vet vi inte... har ju lite förvärkar om kvällarna och det känns som det blir lite mer för varje kväll men det betyder ju inte att det är dags än, kan ju som sagt lika gärna dröja en veckan till eller mer...
 
Vi har ju fortfarande inte riktigt kommit fram till någont passande namn... har ni kanske förslag? Roligt och inspirerande att höra vad andra gillar för namn eller tycker passar ihop med namnen på de andra barnen!
Vill någon så får ni även gissa datum, tid, längd och vikt bara som en rolig grej.
 
I morgon är det onsdag, långdag för skolbarnen här i Rätan men kortdag för Casper. Hilma och Melvin har bad och åker till Svenstavik med buss och Meja ska åka skridskor på idrottslektionen.
Dagisbarnen går till 14.00 som vanligt och jag ska nog ta och tvätta undan lite nu när tvättkorgarna börjat fyllas på igen.
 
Nej, krypa ner i sängen i tid för en gångs skull kanske!? Har känt mig trött idag och det är ju inte så behagligt när man inte kan lägga sig och sova bara sådär mitt på dagen :)
 
Puss å god natt, sov sött!

Kommentarer
Postat av: Anna

Vidar,Vincent,Oscar,Mio,Max,Felix,Eskil.Lycka till med förlossningen,jättekul att du uppdaterar bloggen ofta och med bilder :) Kram

2016-01-27 @ 16:42:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus