Film med Jonna

Nu ikväll har jag och Jonna kikat på film, kikade via min dator halvliggandes i soffan/sängen. 
Tycker det är så dåligt med filmer och program på tv:n på kvällerna nu och eftersom vi inte har telia längre där man hade tillgång till programbiblioteket så blir det ännu tråkigare... vi har pratat om att vi kanske ska testa netflix.
I alla fall så hitatde jag film via youtube, "30:e November" en 20 år gammal film som jag minns sen jag var yngre, orkade inte leta massor, den dök upp så vi såg den, många buskap och intryck som egentligen passar bra in nu när vi återigen har en "flyktingvåg" i samhället där det pratas mycket om det ena och det andra i samhället.
 
För övrigt idag så har vi ätit sen frukost, tagit hand och tvätt, lagat lite kläder, jag har plockat lite här och var men timmarna gick ganska snabbt och plötsligt var det dags för middag och sen nattning av barn.
 
Fick hem den nya ulltrikåsjalen härom dagen <3, idag köpte jag fintvättmedel anpassat för ull så jag kunde tvätta den. Nu hänger den på tork och jag lääängtar tills jag får använda den.
jag har som sagt inte packat någon väska än, känns ofattbart att det faktiskt inte är så länge kvar nu tills lillebror ska komma! Men jag ska ta tag i det där med att gör klart det sista någon dag så att jag känner mig helt redo och kan slappna av och bara vänta. 
 
Har heller inte hunnit testa min nya assistent ännu, köpte en Ankarsrum, har länge velat testa en och eftersom det bakas ganska mycket här hemma så är en extra egentligen inte en för mycket, har ju en Kenwood sen innan, den köpte jag för ganska många år sen och håller säkert många år till men den tar inte riktigt lika stora degar. Bakandet går iofs i perioder och än har jag som sagt inte testat den även fastän jag haft den hemma i över en vecka men jag måste hitta tiden och lusten, annars blir det inte lika roligt. Det börjar ju bli säsong för semlor snart.
 
Vad vi ska göra i morgon vet jag inte, kylan håller i sig ute och det har legat runt -20 mest hela dagen... men det finns ju ställen där det varit under -42 grader också de senaste dagarna och det är ju betydligt kallare!
 
Meja sover borta hos kompis i natt. Lillys förkylning verkar ha börjat gå över och Theos likaså, inget mer kräk för hans eller någon annans del heller. 
 
Nu är det dags att borsta tänderna och krypa ner under täcket så man hinner sova några timmar innan det är dags att ta tag i en ny dag.
 
Puss och god natt <3

Kommentarer
Postat av: Pappa

Netflix har vi, allt finns inte där men rätt mycket i alla fall, många bra serier, stabilt är det ocksså, testade ViaPlay ett tag men det var inte alls lika stabilt som "flix", värt att testa i alla fall och det var en peng vi tyckte att vi kunde kosta på oss, just det, det finns en massa tecknat, det mesta med svenskt tal också, så ganska vettigt :)

Puss & Kram :)

Svar: Nej det finns väl aldrig något som har allt men det mesta verkar finnas på netflix, i alla fall så man klarar sig. Är inte alls farligt dyrt och så får man ju prova på en månad gratis.Puss å kram
Kimsan

2016-01-09 @ 12:17:24
Postat av: Jennie Östman

Vilket lyx med två assistenter😀

Svar: Ja då kan man slå på stort och baka mycket när man ändå är igång :)
Kimsan

2016-01-09 @ 22:51:50
URL: http://jenniebenni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus