Mår bra igen!

Förutom att Lilly sovit oroligt de här två sista nätterna så mår jag bra igen, kan både äta och dricka utan att känna att magen ska vändas utåin, kändes bättre redan igår men kände ändå att jag fick ta det lite lugnt på matfronten, ni vet den där känslan man kan ha någon dag efter värsta magsjukan!?...
 
Idag var det bara Casper, Jonna och meja som skulle iväg på skolan så jag smög upp och väckte dem, när de åt frukost tassade Melvin, Towe och Hilma upp yrvakna, jag sa att de kunde lägga sig en stund till men vem vill det!? man kan ju missa något!!!
Lite småsura blev de också eftersom de inte fick äta frukost direkt.... men allt kan ju inte ske på en gång bara för att man vill...
 
Som toppen på det hela så hade skolbarnen svårt att vara tysta i hallen innan de skulle gå så precis när de går ut genom dörren vaknade Lilly och sen Theo också och hela cirkusen var igång... Lite smått MORR!!! kände jag då...
Men men, bara att koka gröt till Lilly och så småningom duka fram frukost till resten, om alla inte ska äta gröt så funkar det alldra bäst om Lilly äter före alla andra, då brukar Theo (som för övrigt äter väldigt lite frukost) kunna få i sig hälften av Lillys gröt också, han ska "bara smaka lite". Lilly kan klämma i sig en hel portion men får hon en dryg halv portion och sen lite flingor och annat att gnaga på så klarar hon sig fint och Theo blir på bättre humör.
 
Vad gjorde vi sen då? Jo vi gjorde inte så mycket, myate framför lite film, några lekte till och från, tvättmaskinen gick, lunch lagades och åts, Lilly sov, tvätt hängdes och mer tvätt tvättades. 
Barnen satt med sina plattor, skolbarnen kom hem, det gjordes läxor, sen satt de också med sina plattor/datorer en stund (skönt att koppla av och koppla bort efter en skolvecka).
 
Lilly vaknade och satt med mig när jag virkade klart en "disktrasa" som jag började på för ett tag sen, testade en ny variant där man virkar från hörn till hörn och ökat till valfri storlek och sen minskar man igen "C2C" (corner 2 corner) heter den.
 
Lite senare än vanligt lagade vi så småningom middag, fläsk, potatis, löksås och gröna ärter blev det idag och det var så gott! Igår åt vi hemmagjorda biffar med potatis, brunsås och kokta grönsaker, det var INGEN som klagade på maten då kan jag säga och tyst vid bordet var det också!!! Kanske borde vi äta det oftare!?
 
Ja men så mycket mer har vi inte ägnat denna fredag åt, 4 maskiner med tvätt blev det sammanlagt, den sista var med handdukar och ska snart in i torktumlaren. Göran sorterade och lade in all ren tvätt på rätt plats innan lunchen <3.
 
Vad vi ska göra i helgen vet jag inte, det är fortfarande under -25 grader ute så det känns inte direkt som att man vill åka iväg, igår var det närmare -30 hela dagen.
Vi skulle ha varit till stan någonting, gått på lekland med barnen samt uynyttjat biobiljetterna som vi fick i julklapp, helst innan lillebror tittar ut :).
 
Nej nu ska jag nog färglägga lite och sen krypa ner i sängen och sova.
Börjar bli sugen på att kanske baka någon dag, får se när det passar, måste ju testa nya assistenten ju!!!!
 
Puss å hej <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus