Ninni är lite sjuk...

Igår morse lät Ninni lite kraxig på rösten men inget annat som tydde på att hon skulle vara sjuk, men igår när vi landat hemma så var rösten hesare och ännu kraxigare samt att hon såg ganska trött ut... kollade tempen som visade 38,5 grader så visst är hon lite sjuk.
 
Innan hon skulle lägga sig fick hon lite alvedon och sen efter någon timma så vaknade hon ledsen och helt svettig. in på toaletten och kissa och sen kramas lite så lade hon sig i sängen och somnade om igen.
 
Idag är rösten inte riktigt med henne, har inte tagit någon temp men hon verkar vara lite piggare. 
När hon kikade ut genom fönstret i morse så var hon väldigt sugen på att gå ut, det såg riktigt härligt ut då solen också sken, men termometern visade -25 grader så idag är vi inne.
 
Hon har pysslat på med lite av varje, misstänker att hon kommer att bli lite som Meja som ÄLSKAR att sitta och pyssla, rita, måla och skriva. Känner absolut att det var en bra ide att ställa in ett bord och alla ritgrejer i deras rum så att de har fri tillgång, skönt att slippa fråga varje gång de vill sätta sig och rita en stund.
 
Vi har grins in till rummet så att Theo och Lilly ska hålla sig därifrån men jag misstänker att vi snart måste se oss om efter en ny då denna börjar bli väldigt ranglig. Är ju typ 7-8 år sen vi köpte grindarna här hemma, minst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus