Trötta barn... Sjuk Theo...

Theo vaknade strax efter 06.00 i morse, då låg Lilly redan med oss, hon vaknade tidigare och var ledsen så jag tog henne till vår säng för att undvika att Theo blev störd i sin sömn. 

I alla fall så hade han energi till 1000, inte alls någon tovat ligga stilla trots att han försökte, väckte Lilly gjorde han också innan klockan var 07.00...
Lilly ville ligga och mysa men Theo for runt som en jojo!!!

Jag klev upp vid 08.00, då hade Theo och Lilly lekt lite med lego redan men alla andra barnen sov, Göran jobbade från 07.30-12.30 idag också. 

Jag kokade gröt och jag och de två små åt, sen strax efter 09.00 vaknade Ninni och sen kom de upp en efter en och sist Melvin som var rasande så Ninni råkat väcka honom eftersom hon tände lampan i rummet, klockan var då 10.00. Melvin kände sig säkert trött och trodde att det var tidigt ännu. 

Efter att alla fått insåg frukost så lekte de på sina håll men kunde inte låta bli att retas och gnabba och det höll tyvärr i sig hela dagen, men vissa dagar är så, bara att acceptera och stå ut...

Theo har varit extra grinig också skrikig idag men det kan jag förstå då han är snorig och har lite feber. 
Lilly har varit lugnare trots att hennes temp legat på drygt 38.0 grader. 

Det var Görans tur att natta ikväll så jag har eldat och sen försökt bli klar med ett par strumpor.. Men både Lilly och Theo sover oroligt så vi har fått springa in till dem titt som tätt båda två. 
Theo kom upp nyss så jag gav honom nässpray och nu sitter jag här inne med honom och väntar på att han ska somna ordentligt. 

Sockarna hann bli klara precis innan, garnet tog slut så jag fick göra egen mönsterpassning av restgarner (från samma nystan) på slutet men det blev ändå rätt ok. 
Tekniken/mönstret på dessa heter "sylta" så nu har jag testat även det. 

Det är själva skaftet som automatiskt blir veckat/ihopdraget. Foten på sockan är stickad som vilken socka som helst. 

Jonna sov ju hos kompis natten till idag och det blev bestämt att hon skulle sova där även denna natt. Men hon skrev och frågade om hon fick komma hem så nu ligger hon i sin säng och ska sova, hon kom innanför dörren för ca 20 min sen. 
Jag frågade såklart om det hänt något men hon hade bara längtat hem sa hon ❤️

I morgon ska jag ringa till tandläkaren och förhoppningsvis få en tid till Casper som har haft ont i ena framtanden ända sen i fredags...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus