Fler tankar, middag ute och kräk...

Ja igår gick typ alla mina tankar åt min dikt eller vad man ska kalla det, som jag skrev på förmiddagen...
Mitt val att lägga den på min blogg kanske inte var det rätta för han kände sig "uthängd" vilket jag också kan förstå så här i efterhand men det var inte riktigt så menat när jag delade den här... jag ville få utlopp för mina känslor och tankar och det var ju inte egentligen något elakt jag skrev men han framstod såklart kanske inte som en så bra människa min pappa... 
 
Jag har både jobbiga minnen med och av honom men mest fina minnen som jag aldrig kommer att glömma, han är innerst inne en fin människa men det kanske har varit lite väl mycket motgångar senaste åren så han har nog tappat gnistan men det hjälper ju inte att stänga alla ute.
Jag kanske också skulle ha varit mer på och visat att jag brytt mig mer även om jag visat det mer än honom men det kanske vi har delad meningar om!?
 
I alla fall så fick jag en reaktion, jag fick ut vad jag känner och han fick sig kanske en tabkeställare även om han direkt ställer sig i försvar, men så funkar jag också ibland, det gör vi nog alla i olika pressade situationer.
Jag tänker i alla fall inte ge upp, jag vill inte mista min pappa, jag har alltid älskat honom och kommer alltid att göra och som han själv ungefär skulle ha sagt, jag kanske inte älskar och har älskat allt han gjort men det beryder ju inte att jag inte älskar honom som person och min pappa.
 
Jag ska anstränga mig och försöka lite extra och försöka att inte älta gammalt även om jag då och då blir påmind av det förföutna och min uppväxt, vissa saker är fortfarande jobbiga att handskas med tyvärr.
 
Idag har varit en ganska lugn dag, Göran; Casper och Towe åkte till stan för att handla och Casper skulle göra syntest inför körkortstillståndet, lika bra att ha det gjort så snart som möjligt då kursen startar i Augisti.
 
Under tiden var Hilma och Theo med Tony, både här ute och hemma hos honom, Theo älskar verkligen att vara med Tony, de har ett speciellt band tillvakandra.
Hilma kom hem lite tidigare och hon och Hilma följde med Gittan ner till huset en stund efter att Gittan varit här och fikat.
Jag, Lilly och Louie gick ner en stund senasre då hon glömt ett recept som jag skrev av till henne, Jonna, Meja och Melvin kom så småningom ner för att fika lite bullar och leka lite och jag gick hem för att hjälpa Göran att packa upp maten de handlat.
 
Susanne ville bjuda oss på middag idag och för att Casper fyller år på Tisdag ville hon att vi skulle äta ute så att var och en hade lite extra valfrihet att välja vad man ville ha.
Vi åt på kiosken i Åsarna, kiosk är väl kanske fel men de serverar allt från Italienska pizzor till barnbox med nuggets och även oxfilepasta som jag valde att äta.
 
Vi var hemma gen en stund innan 20.00, barnen fick leka lite innan det var dags att gå och sova. Melvin, Hilma och Ninni sover hos Gittan, Theo, Lilly och Louie i sina sängar och Jonna, Meja och Towe som fick vara uppe länge sover nu här i soffan då de inte kunde komma överens om vem som skulle sova vart...
 
För snart 1 timma sen fick Meja skut ont i magen och hann bara in genom dörren på toaletten innan hon tömde magen... Bara att hämta hink och spade och sleva upp och sen torka golvet x antal gånger... Jag som i princip nyss hade kommit ur duschen klev i den igen tillsammans med Meja för att hjälpa henne att tvätta av sig ordentligt, det var kräk typ överallt! Jag kände, konstigt nog...; också för att duscha av kropen ordentligt en gång till...
 
Min fina syster Tina fyller år i morgon och vi skulle ha åkt dit för att fira henne men nu skippar vi det, onödigt att ev ge dem magsjuka... eller vad det nu är hon åkt på!?
Hoppas att det bara var något tillfälligt och osmittsamt så att vi andra slipper!
 
Jag hade Louie på armen och gick in i köket för att göra välling tidigare i kväll, hade tänkt sätta honom i matstolen men fick syn på badlakanet som jag tidigare på dagen burit Lilly i... 
Jag slängde upp Louie på ryggen för första gågen och det funkade ju riktigt bra och han var rätt nöjd ändå med tanke på att han var trött och ville sova.
Ingen super bra bild men det bjuder jag på <3
 
Så här såg det ut när jag började skriva på detta inlägg, jag, dator, lugn och ro och en skål med lite godis... det byttes ganska snabbt ut mot livliga samtal om allt möjligt när Casper, Tony, Göran och Ulrik kom in i köket efter att ha bytt bromsar på Ulriks bil ;P
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus