Köpa godis på Dollar Store!

Theo kom till oss tidigt i morse, kanske det fortfarande var natt också, minns inte riktigt... han lade sig mellan oss och bad mig att hämta vatten, het som en kamin kröp han upp nära Göran och somnade. Göran däremot gillar inte riktigt värmen + att han fick ligga inklämd mot väggen så kan tog ingen sovmorgon idag utan var glas över att få kliva upp.
Natten innan sov ju Lilly med oss och då klev kan ju upp vid 05.00 tiden, idag var det snarare runt 07.00 i alla fall.
 
Casper sålde sin bil igår, det kanske jag också skrev!? Theo var i alla fall lite förvånad och ledsen över det idag men jag tror han glömde det ganska snabbt igen, eller snarare accepterade att den var borta.
 
Vädret har till stor del varit fint idag, jag hängde lite tvätt på förmiddagens sena timmar och sen var jag inne och sorterade några påsar med kläder samt gick igenom mina egna kläder och rensade ur (ÄNTLIGEN!!!)
 
Göran lovade barnen redan igår att vi skulle åka och köpa godis idag och så fick det bli, jag packade in lite grejer i bilen som skulle till Tina och sen åkte vi allihopa till Svensta för att invadera Dollar Store för godisköp. Vi åkte två bilar vilket jag ofta tycker känns lite onödigt men det kan det vara värt för att få komma iväg allihopas samtidigt ibland.
 
Appropå två bilar så önskar jag att vi hade en sån minibuss med 16 platser som vi kunde köra och åka i men då krävs att ett körkort för buss och ska tex Göran ta det så är det lika bra att jag också tar det, vi ska kolla upp lite priser och sånt så får vi se om det av kan bli av i framtiden.
 
Vi kom hem ganska lagom till middag och då rensade vi kylskåpet och åt rester, inte så ofta som det blir rester i denna familj så att det räcker till alla, i alla fall inte samma maträtt, idag fanns det lite av varje och då gäller det att barnen kommer överens om vem som ska ha vad så att inte alla vill ha samma, ofta får man ta lite av varje för att alla ska bli nöjda.
Jag och Göran åt stekt ägg på limpmacka och jag hade även stekt lök på min, sååå gott!
 
Efter middagen sken solen igen efter några skurar och barnen fick ta med sig sitt godis ut, de satt på filten och studsmattan en bra stund men sen kom de in och ville se en film för det var så mycket knott och mygg ute.
 
Medans barnen var ute så passade jag på att gå igenom pohkkläder i stl 50/56 samt 62, i stl 56 hade vi dubbelt så mycket kläder som behövs så jag rensade ur ungefär hälften... nu ska jag bara hitta någon som vill ha dem, tänkte jag kunde sälja det för en billig peng... Har även en hel kasse i stl 68 som jag rensade ur för någon vecka sen när jag tog fram den storleken till Louie.
 
Göran satt ju här för några veckor sen och byggde allt caspers tekniklego, alla uppsättningar kan bggas i två modeller och han gick igenom så att allt fanns till den ena genom att bygga den för att sen riva och bygga den andra... i alla fall så lade Casper ut dem på blocket och hittade en köpare rätt snabbt så nu är allt lego återigen rivet och packat ordentligt i olika påsar som är märkta med beskrivningens nummer, samt nerpackat i en stor låda redo att skickas vilken dag som helst. Bara 10 kg blev det!
 
Barnen sover, klockan närmar sig som vanligt midnatt vi dena här tiden varje kväll (hahaha), det blir med andra ord alltid sent innan vi ens kommer på tanken att det kanske är dags att lägga oss... ikväll måste jag dock bädda rent i sängen innan det går...
 
I morgon ser det ut att kunna bli skapligt väder så då ska vi nog passa på att vara ute innen det kommer flera dagar med regn och rusk... då kanske jag ska försöka ta mig för att baka lite bullar... om jag finner tid, energi och framför allt lust till det... lite jobbigt med ett litet kök och jag vet att minst hälften av barnen kommer vilja stå här och vara med och åtminstonde titta på vad jag gör...
 
Nu bädda sängen innan jag glömmer bort att det ska göras ;P
 
Igår fixade jobba en väldigt hög frisyr när de lekte, fantasin är det inget fel på i alla fall. Hur tror ni hon har lyckats med detta konstverk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus