Sommar, sommar, sommar!!!

Ja nu har det varit ganska många varma och fina dagar med sena kvällar så det är lite därför som jag inte har uppdaterat här... har tänkt men varit för trött och då har det inte blivit...
 
Vi harvarit på Rätansbadet och badat 3 ggr, fördrivit tiden lite när Göran jobbat och sen när han var ledig så åkte vi mot Ytterhogdal och badade i Sångsjön, vi hade med oss pastasallad men när det kändes dags att äta efter en hel del bad så kom det stora mörka moln och vi packade ihop oss och åkte hem... det regnade lite efter vägen men var ganska lugnt en liten stund när vi kom hem men ganska snart så öste regnet ner!
Gick ju bra att äta hemma också.
 
Igår var också en regnig dag delvis så det blev inget bad och heller inte idag fastån detvarit fint väder... Göran och Caper har ägnat större delen av dagen (när Casper kom hem från sommarjobbet) att kolla efter epa (A-traktor) på blocket för att ev åka och köpa en... men det är svårt att hitta just "den där"!
 
Räkningarna är också betlda, skönt när det är gjort... nu ska bara Epa inhandlas, ved betalas och sen ska service på bilen också bli gjord och betalas och sen är nog alla pengarna slut! Tråkigt med dessa utgifter men nödvändigt... vi överlever och får unna oss något senare i höst kanske, har i alla fall köpt säsongskort på badet här i Rätan så vi ska försöka gå dit ofta för barnen älskarr verkleigen att bada där och de sitter inte bara i bastun och fryser i år utan de badar verkligen och det gör det ju värt dessa 800kr (hoppas jag).
 
Jag och de större barnen + Louie var också till Svenstavik en kväll och såg en liten musikal om Petson och Findus, aktörerna var barn och förutom att mickarna var högt ställda och vi hamnade precis vid en högtalare så var det super bra!
 
Ska se om jag får upp lite bilder här nedanför så ska jag fundera på och försöka skriva litevarje dag, kanske bara något kort men det är väl kanske bättre än inget?
 
Puss å hej så länge <3
 
Första tillfället på badet, vi åt tidig middag och knatade iväg, massor med lek och bus och vi var nästan helt själva!
 
Dagen därpå tog vi med oss lite kex och vatten och promenarade till badet igen, där fick vi träffa denna lilla söta ödla som vi hjälpte till med skyddat ställe.
 
Innan vi kunde gå denna dag gräddade jag klart 80 st bullar, tog ut sista plåten precis innan vi låste och gick så några bullar kunde vi inte ta med oss och fika. 
Träffade på flera kända ansikten och pratade en bra stund ed min tremänning Annica och en annan tjej som satt med henne.
 
Sångsjön!
 
Synd att det är så mycket broms bara men vi klarade oss bra.
 
Barnen sprang i och badade direkt!
 
Theo tog en paus under handduken
 
Melvin han lekte med både det ena och det andra, plockade blåbär och åt gjorde de också i skogsbrynet precis bakom oss.
 
Göran byggde ett sandslott, fick hjälp av bland annat Theo men ett slott blev det i alla fall...
 
Louie fick också känna på vattnet och efteråt ville han mysa i handduken och bröstet...
 
Nojd och glad innan han somnade i vagnen så att mamman också kunde slänga sig i vattnen.
DET VAR SUPERSKÖNT!
 
 
En morgon efter en regnig kväll så gick Theo ut och körde traktor innan frukost... plötsligt hör jag honom börja gråta... då har han tippat baklänges med traktorn, mitt i vatten/geggpölen!!! Det blev en dusch innan jag kunde återgå till att duka frukostbordet <3
 
Lilly åt med god aptit som oftast ;P
 
Jonna följde med Theo så han fick cykla runt kvarteret och hon kom hem med en liten kompis, som hon sen fick lov att sätta i rabatten.
 
3:e gången på badet sig hittade vi en trollslända som hade fått blöta vingar. Någon hjälpte den upp på en flytdyna och jag hjälpte den att lyfta vingarna så de torkade och efter en stund i skuggan flög den iväg.
 
Igår tog vi förresten en tur till stan på eftermiddagen och hämtade ut min telefon som jag fick ut på försäkringen för min "banantelefon" som råkade ut för en olycka... Den ska säljas då jag redan fått en ny av älsklingen, abonemanget kunde förnyas och vi hade redan pratat om att ev beställa en ny till mig <3
 
 
Den fungerade fint men hur länge den skulle ha funkat vet man inte, på motsatt sida hade displayen släppt... kan säja att den nya telefonen nästan kändes snuskigt rak, till och med som att den var böjd bakåt då jag hade vant mig vid banantelefonen här ;P
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus