Ännu en bugga till samlingen <3

Jag köpte ett annat babyskydd (Britax-Römmer babysafe II) till Louie, det som Mellie haft, lite skoj att byta då vi haft det andra i några år... i alla fall så lade jag ut det vi hade (maxi cosi cabrifix) till salu och det var en tjej som nappade.
Vi skrev lite allmänt eftersom hon även var intresserad av adaptern Bugaboo donkeyn så att hon kan fästa babyskyddet på vagnen och i alla fall så kom det fram att hon hade en äldre Bugaboo cameleon som hon skulle sälja... 
Vi möttes upp i stan idag och gjorde ett byte samt lite pengar emellan och jag är väldigt nöjd för jag äger nu en cameleon som är i helt ok skick, lite skavanker men hel och fungerande!
 
Egentligen behöver vi inte denna vagn men å andra sidan så är det smidigt med två separata enkelvagnar nu på sommaren. Lilly och Louies sovtider är inte helt synkade och i donkeyn så kanske de stör varandra iom det... sen eftersom denna ändå har bra många år på nacken så får den agare lite som en fin "slit och släng" vagn <3
 
Komplett med liggdel + hemmasydd dyna och extra sufflett och så vinterhjul.
 
Vi hade egentligen inte planerat att åka in till stan just idag men eftersom de bodde i Åre och skulle in idag så tänkte vi att vi kunde passa på att storhandla på en gång.
Jag, Göran, Meja, Lilly och Louie var det som åkte in och vi fick direkt användning av den "nya" vagnen till Lilly och Meja älskade att köra runt henne i den inne i affären, hon tyckte den var så lätt att styra.
 
Har för övrigt varit glad hela dagen, inte alls behövt vara sur och arg, lite irriterad nu på kvällen då Jonna och Meja inte lade sig tyst och snällt för att sova fastän klockan var närmare 22.00... men i övrigt så känner jag mig riktigt nöjd och glad, inte på något specifikt tror jag utan bara en inre frid.
 
Skönt också att månadens handling är gjort, denna gång skrev vi ingen matlista utan gjorde bara en lista på det vi har hemma och sen kompletterade vi den med sånt som vi tros kommer vilja äta dessa förhoppningsvis fina sommardagar.
 
Puss å Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus