Byten av rum, nationaldag och målarfärg...

I fredags gjorde vi klart och flyttade ut Casper till rummet ovanför garaget, det tog egentligen inte så lång tid att bära ut det som skulle dit, mer allt pyssel med att få allt på plats, speciellt alla kablar vid datorbordet, Casper är en aning petig när det gäller vissa saker!
 
Ser ni alla straps!!!? <3
 
Lördag fixade vi så Hilma och Melvin fick ett rum där uppe att dela på, det som Jonna hade, hon och Meja ville ha det som Casper hade... detta däremot tog hela dagen...
 
Det blev alltså bara Towe och Ninni kvar i det stora rummet nere, Theo flyttade in dit dagen efter, han tog Ninnis säng och så fick Ninni sova i mitten och Towe längst upp var det tänkt men ingen vill plötsligt sova längst upp... och med tanke på att Theo rullade ur Ninnis säng 2 gånger den natten han sov där så tog vi bara in den sängen han hade innan. Så nu är översta slafen över men det kan vara bra att ha vid övernattninger av kompisar eller barnen av annan anledning behöver delas på.
 
Resten av helgen var lugn och vädret har varit skapligt fint, lite kalla vindar till och från men annans bra uteväder.
 
Igår var det Sveriges nationaldag, lite tråkigt att vi är så däliga på att fira vår eget lands dag men men... vi firade inget speciellt, åt lite glass men det hade vi nog gjort ändå.
 
Idag åkte vi till stan en sväng, Casper håller ju på att måla sin bil och behövde mer färg och eftersom Göran ska jobba hela nästa vecka så var det lika bra att ta det så snabbt som möjligt.
 
Louie sov första natten inne hos oss natten som var, han har ju fått sova i vardagsrummet och det har ju funkat super bra men nu när Theo flyttat ut så fick han flytta in.
 
Nu ska jag gå upp och säga åt flickorna där uppe en gång för alla att de ska sluta prata, skratta, busa, bråka osv... de ska sova! Hilma och Melvin sover förhoppningsvis redan.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus