Pannkaksfrukost och jobbig kväll...

När kvällsrutinerna går smidigt och det känns som att det kommer att bli en lugn kväll... Den känslan är som bortblåst nu nät jag knappt hunnit sätta ner ändan förrän jag måste upp igen för att någon vaknar till, behöver hjälp eller annat...

Lilly och Theo sover sön länge men Lilly har vaknat till 3-4 ggr... Ninni och Towe har kikat på film, lika så Melvin och Meja, Hilma såg film ute hos Casper men kom in för att sova. Jonna kollade film nere i soffan och nu ligger alla i sina sängar. 
Lilly vaknade just när jag tagit upp boken och börjat läsa för hundrasjuttioelfte gången, Ninni och Towe sover sen ett tag. 
Hilma och Melvin har jag precis stoppat om och jag hoppas de sover snart, Jonna och Meja pratar och skrattar där uppe och jag ska strax gå upp och ryta i åt dem att vara tysta och sova! Är så less på när de håller på så halva kvällarna, varför lär de sig inte!?

Sitter här med Lilly som skruvar på sig, sover om än oroligt... 
Louie somnade vid 19.30 men vaknade strax efter 20.00 när Jonna kom hem från kompis, han somnade igen för max 30 minuter sen. 

Önskar och ber att resten av kvällen och natten blir lugn!
Var vaken redan 07.00 i morse och började steka pannkakor till frukost vid 08.30, Göran åkte runt 08.00 tiden för jobbmöte i Svenstavik. 


Lilly sov ingenting idag, hon tog sovmorgon till 09.00 trots att jag slamrade i köket. 

Nyvaken ❤️
Vädret har varit ganska fint, molnigt men ändå ca +20 grader och vi har mestadels varit ute, gick en kort sväng till lekparken också innan vi återvände hem för att äta en glass... Dock räckte inte glassarna till oss vuxna så vi tänkte köpa en varsin tills nu ikväll men macken hann stänga så det får bli en annan dag. 

Nu verkar flickorna ha samlat sitt förnuft och tänker sova för det har blivit tyst (håller tummarna och ler ❤️)




Kommentarer
Postat av: gunilla

Jösses, vilken pannkakshög, det fixar man inte på studsen. Bra gjort!!

Svar: Haha, nej det tog en stund, gjorde smet på 2 litet mjölk, 11 dl mjöl och 11 ägg. Men med två stekpannor var det klart efter en knapp timma 😊
Kim Meyer

2016-06-14 @ 08:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus