Solsken, limpor och regn...

Både onsdag och torsdag var riktigt fina dagar, i onsdags var Göran ledig, enda lediga dagen på hela veckan!
Torsdagen var ännu finare än onsdagen, strålande sol och knappt ett moln på himlen, onsdagen var mer molnig och bjöd på lite vindar. 
Jag passade på att tvätta båda dagarna. 
Ninni smög in sand i leksaksköket... Mamman blev inte så glad men kunde nästan inte hålla sig för skratt heller...
Morgonen efter så var det första Ninni sa (med tummen i munnen och snuttarna i handen och ångerfull min) "Förlåt mamma för att jag tog in sand"
❤️

Igår var det som sagt varmare och då släpade jag fram den lilla badpolen och fyllde den med ljummet vatten och Towe, Ninni, Theo och Lilly var som små fiskar i vattnet, de 3 större flickorna var i lekparken. Dagen hade blandade känslor, svårt att både vara inne och ute samtidigt, speciellt om man ska försöka fixa något att äta, byta blöjor och amma Louie också... Men på eftermiddagen hade jag delvis hjälp av de större som var hemma en stund i alla fall. 

Men om man känner sig tvungen att låsa in sig på toaletten för att få äta en liten smörgås ifred... Men ändå behöva prata med två av barnen genom dörren innan man ens ätit upp den... Just då kändes det som att en Nanny vore på sin plats 😂

Idag har det regnat större delen av dagen och vi har tagit det lugnt inne... Det märktes på Theo att han var trött efter dessa två dagar ute och ganska snart somnade han på soffan när alla varvade ner framför en film efter lunch. Melvin åkte till Rasmus ganska sent på eftermiddagen, egentligen kanske för sent men jag tycker lite synd om honom som inte har så många kompisar och ganska många systrar som kanske inte uppfyller hans önskemål i lekarna. 
Fick ett sms att de var och fiskade och att Melvin skulle bli hemskjutsad senare och förmodligen skulle det bli senare än 20.00 som visste som ca till innan, man vad gör väl det när det är sommarlov!? 

Glad i hågen kom han vem strax innan 22.00 med denna. 


Nu är klockan 23.00 och alla utom jag sover, ska dricka mitt te och sen ska nog jag också passa på att sova, även om jag inte känner mig speciellt trött. 

Kommentarer
Postat av: gunilla

Vilken fiskelycka. Han ser så glad ut.

Svar: Ja idag har han tjatat hela dagen om att få rensa den 😂
Kim Meyer

2016-06-18 @ 21:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus