Grattis Ninni 4 år!!!

Igår, den 20 mars så fyllde vår älskade Ninni 4 år!
 
 
Tiden går fort och hon driver oss ibland till vansinne var och varannan dag med sin trots som hon har just nu men det är ju så, de ska gå igenom vissa faser och sen är lite ju lika olika hur det ter sig från barn till barn.
 
Hon hade i alla fall väntat på denna dag och längtat, hade knappt vaknat förrän hon skulle tala om  för alla att "Jag fyller år idag!"
 
Hon älskar ju Frost/Frozen och Elsa, hon har redan klänningen, peruken och trollspöt och igår fick hon även ett påslakanset och Elsa-klackskor.
Av familjen Nilsson fick hon en fin liten prinsess-väska som innehöll en fin mantel, diadem och trollspö. 
 
 
Vi skulle fira med kusinerna från Brånan men de blev sjuka under natten så vi fick nöja oss att fira tillsammans med Liam och Leia (Angelica och Robert också såklart) men det var ju inte heller fy skam ;). Farmor och Tony kikade också förbi och fikade lite, Patrik låg hemma med feber.
 
Det smaskades på marängswiss, mini-cupcakes, sega chokladsnittar och tryffelkaka/brownie, Till middag åt vi kebabtårta.
 
 
 
 
 
Mellan fika och middag ville barnen sminka sig, Hilma fick inte lån Mejas smink så jag tig fram den stora sminklådan och plockade fram i princip allt dess innehåll och sen fick de sminka bäst de ville. 
Jag och Angelica besökte också "Salong Meyer" för att bli lite fina, skulle ha passat bra nu till påsk 😊. 
 
Meja sminkade mig och Angelica blev sminkade av alla i tur och ordning, inte av Melvin men han hade fullt sjå med att sminka sig själv till Joker så det gjorde inget. 
 
 
 
 
Två tårtor gjorde jag och allt blev helt slut
 
Efter denna dag och helg kanske man ska säga så var alla barn och vuxna trötta, mamman somnade direkt efter nattningen, det var inte riktigt tanken men så blev det...
 
Tack vår älskade Ninni för att du finns i våra liv och att vi får se dig växa upp, hålla om dig och älska dig så som vi gör <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus