Louie 2 månader!

Tiden går så otroligt fort (som vanligt) och det känns som att man vill stoppa tiden lite!
Louie växer så det knakar och väger nu över 6 kg och är 60cm lång, han ligger lite över kurvan så mat får han så det räcker i alla fall.
 
Han pratar och är glad när han är vaken, är för det mesta nöjd, kan vara lite kinkig när det gått några dagar sen han bajsade sist, igår när han bajsade så var bajset helt orangefärgat! Han har aldrig haft så ljust gult bajs som sina sysjon brukat ha utan mer åt det mörka hållet (ursäkta info) men att det blir orange! Inget blod i så det är inte därför.
 
Syskonen turas om att pyssla och hälla honom, han har börjat sova i babynestat i sin spjälsäng nu sen någon vecka tillbaka och den står i vardagsrummet eftersom vi sover där, innan har han sovit i liggdelen på vagnen men nu har vi bytt till sittdel då jag oftast bär honom om vi ska någon stans och ska vi ut så kan han ligga och sova i sittdelen också.
 
Allt fungerar bra och han utvecklass om han ska, dock är det nog dags (för länge sen) att ta in babygymmet som han kan ligga och kika på och förhoppningsvis greja med.
På mage och träna får han ligga då och då, ofats ligger han på mitt bröst flera gånger om dagen efter att han ätit och innan han ska sova på kvällen så träningen får han ju ändå.
 
Ska försöka få tid och ork och framför allt komma ihåg att göra hand och fotavtryck på honom också innan fötterna blir för stora, innan han är 3 månader hade jag tänkt att det skulle vara gjort.
 
Nu en liten bildbomb ;
 
 
 
 
 
 
 
<3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus