Skor till hela högen! Ninni shoppar med farmor och mamma shoppar stickor...

Igår var vi in till stan och handlade skor till alla barn, ja inte Louie men resten. Det blev på skopunkten, Casper behövde egentligen inga fler skor då han just fått ett par men eftersom det är köp 3 och betala för 2 så passade det ju bra att köpa 9 par och detta kalaset hamnade på knappa 1700kr...
 
Alla blev nöjda och nu längtar de bara tills det är snöfritt och torrt nog ute för att få börja använda dem!
 
Ninni var dessoutom i stan med farmor och shoppade igår så vi köpte åt henne utan att hon var med men det gjorde inget för hon blev nöjd med sina "Frozen/frost" skor.
 
Det går ju bort ganska många timmar av att åka till stan och så hem + det man gör när man är där inne så lagom tills att vi kom hem var det dags att laga middag. Det blev färfigmarinerad kyckling och ris, sånt åt jag jämt som liten men nu var det verkligen länge sen och det är ju så gott även om det är lite jobbigt att pilla bort ben men det tillhör ju.
 
Jag har ännu inte tagit kort på alla skor de köpte men ska försöka göra det lite senare, nu har Louie vaknat så jag ska ta honom, han lär ju vilja ha en ny blöja och sen lite tutte <3
 
Jo jag har förretsen just köpt ett jättefint set med ändstickor från knitpro, det är karbonz, 9 par stickor i en jättefin ask :).  Den skickas i morgon så jag hoppas att posten är snabb!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus