Förberedelser och regn, regn, regn...

Tidigt i går morse vaknade jag av att det lät hemskt mycket ute men jag kunde inte placera vad ljudet kom utav, tänkte att det blåste mycket och så somnade jag om en stund till...
När jag vaknade sen igen så vräkte regnet ner och det jag hört tidigare var en blandning av ösregn och åska, det hade varit både åska och blixtrar under natten tydligen...
Göran gick till jobbet strax efter 07.00 och vi andra som inte hade skola att gå till hade en riktig mysdag inne trots att det faktiskt var dryfa +13 grader ute... det regnade i stort sett hela dagen.
På eftermiddagen hade några av barnen kompisar här, 4 extra barn och jag kan inte påstå att det märktes speciellt mycket, kanske att det til och med var lite lugnare än vanligt ;)
 
Idag har det varit mer uppehåll men ändå plaskvått ute, barn på både skola och dagis, Göran ute i garaget och jag Lilly och Louie har roat oss med att baka drygt 50 st ganska stora chokladbollar samt 5 satser kolasnittar inför helgen då Casper ska konfirmera sig.
Sen åt vi lunch och efter det lyckades det vara sovdags för både Lilly och Louie samtidigt och Göran hade mer att göra i garaget så jag hann krypa upp i soffan i ca 1 timma och läsa! Men så fort baranen kom hem från skolan var det lika bra att slå igen boken för att kunna svara på 100 frågor och lyssna på vad barnen gjort under dagen :).
 
Efter att även dagisbarnen kommit hem så satte jag igång en film och så fick barnen ha lördagsmyset som inte hanns med i helgen, godis på en tisdag kändes en aning fel men egentligen inte då de inte åt något i helgen...
 
I morgon är det studiedag för alla barnen vilket innebär att alla barnen är hemma, eller ja två av barnen sover borta i natt men förutom Jonna och Meja då... i alla fall så fick de se film ikväll innan de skulle sova.
Själv så nattade jag Louie under tiden som Göran satt med Lilly ochTheo och sen har jag roat mig med att sy skydd till stötdämparna på Görans ena radiobil, skydd för all smuts som blir, riktigt bra blev de faktiskt och extra skoj då vi faktiskt sparade en del pengar på att inte behöva köpa!
 
Lagom tills att jag var klar så vaknade Louie igen, jag tror att han vridit på sin dygnsrytm en aning så att den lilla tuppluren när vi ätit middag hamnar vid nattningstiden istället... han sover länge på morgnarna vilket iofs kan vara skönt men det är nog bättre att han sover gott lite tidigare på kvällen tycker jag, men det ger sig med tiden. Just nu ligger han här brevid mig och filisoferar och myser med nappen och snsen/snutten, förhoppningsvis tänker han sova snart igen och jag kanske hinner läsa lite...
 
Vad vi ska hitta på i morgon vet jag inte riktigt men kanske jag kan göra en stor play-doo deg till barnen? Eller så kanske vi faktiskt kan vara ute och leka en stund, det visar sig.
 
De här små trollen ville gärna sitta ute och kika på regnet igår <3
Sååå otroligt vad jag älskar alla mina fantastiska små troll, kärleken är oändlig och nästan smärtsam ibland
<3<3<3
 
Vacker bild på Theos öga och hans underbara fransar <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus