Inte helt enligt rutinerna idag...

I morse åkte jag och Louie med Susanne till stan för att handla det sista inför konfirmationen på söndag, vi åkte så pass att Casper och Tony kunde åka med oss till skolan i Svenstavik.
Louie sov som en stock hela morgonen så jag hann inte tutta honom innan vi åkte men vi stannade på busstorget i Svenstavik så att han kunde få din frukost.
 
Vi var först på Willys och sen en kort sväng på Lillänge innan vi åkte förbi drive-in på Mc donalds för tidig lunch och sen raka vägen hem, var hemma ca kl 12.15.
 
När vi kom hem hade de precis ätit lunch och sovit ner Lilly.
 
Vi hade några lugna timmar inne innan vi gjorde tidigare middag mestående av spaghetti och köttfärssås och sen gick vi ut i det rätt så fina vädret, ganska klart på himlen och ca +16 grader.
Barnen cyklade mest hela tiden och Lilly var väldigt mammig och ville sitta i mitt knä större delen av tiden men friskluft fick vi ju i alla fall.
 
Strax innan 20.00 gick vi in, Göran nattade de små och de större skulle få popcorn (fast det hade jag inte sagt något om) och kika på Gladiatorerna, under tiden som jag var i köket hörde jag ett rätt så högt men välbekant ljud...
 
Barnen fick spontant lust att leka med lego... detta var ju strax innan Göran skulle sätta sig och natta Lilly och Theo. De fick hållas en liten stund innan de snällt fick städa ihop och sätta sig i soffan.
 
Nu är Gladiatorerna och popcornen slut, barnen ska egentligen sova men har lite svårt att komma till ro tydligen och nu har de kommit upp för att kissa, blir ju lätt så när de böljer i sig massa vatten tillsammans med popcornen...
 
Räkningarna är betalda, inte alls roligt denna månad men vi överlever nog... och Louie har äntligen kommit till ro och somnat han också.
 
I morgon får vi mest troligt besök av Bennt & co som rest från Norge idag, de anländer nog när som helst till Susanne.
Förutom besök så har jag en hel lista med saker som ska hinnas med och förberedas inför söndag... ska bli skönt när det hela är över...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus