Konfirmation!!!

Nu är det över, Casper har konfirmerats ( igår söndag 29 maj 2016) och härmed tagit ett steg in i vuxenlivet, det har varit lite stök med träffar och annat men jag tror faktiskt att han själv tycker att det har varit värt det, en spännande resa med gott betyg från prästen och de andra ledarna. Han har med andra ord en mycket stolt mamma och han säger även att han ev skulle vilja bli ung ledare så vi får väl se.
 
Vi hade i alla fall väldigt tur med vädret och det blev ett mycket fint firande trots att vi saknade några av de inbjudna.
Benny som numera bor i Norge släpade med sig sin familj och svärföräldrar hit för att fira Casper och Tony, 50 mil enkel resa, de kom i fredags och åkte hem vid 20.00 tiden på söndagen, så härligt att träffa dem igen <3.
 
Göran tog med sig Melvin, Casper och Tony och åkte tidigare då konfirmanderna skulle träffas lite innan, jag tog med mig resten av barnaskaran och åkte lite senare, allt gick mycket smidigt och lättsamt och vi kom fram i tid!
Ganska långdraget i kyrkan men även där skötte sig barnen super bra, dock fick de lov att gå ut om de ville när själva konfirmationen var slut, gudstjänsten fortsatte en stund till.
 
Utanför kyrkan fotograferades det en hel del och jag fick nog ta de kort som jag tyckte var viktigast + några till.
 
 Finaste Casper <3 (både kragen och frillan på sned men lika fin ändå)
 
 Tony och Casper (Tony är Görans lillebror) även dessa två är vänner för livet <3
 
Finaste Tina ställde upp och tog några bilder på hela familjen <3
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
 Far och son <3
 
Herr Nillson och Herr Meyer, helan och halvan, vänner för livet
 
Sen packade vi in oss i bilarna igen för att åka till Rätan och fortsätta firandet på gammelgården, där däremot togs det inga bilder, det var för mycket annat som var viktigare.
 
En liten tråkig incident var att Theo kräktes i bilen innan vi han lämna Hoverberg, trodde först han var åksjuk för att han ätit dålig frukost och att det blivit varmt i bilen men det visade sig att det kanske snarare var någon form av magsjuka. Vi åkte hem och duschade Theo och sen fick han följa med till gammelgården men fick hålla sig utomhus eftersom vi då inte visste... han åt lite men kräktes igen och då åkte Göran hem med honom, senare på kvällen kräktes även Lilly...
Så vi ber så hemskt mycket om ursäkt ifall någon blev smittad av något... hade vi vetat innan så hade det ju blivit annat.
 
På gammelgården bjöd vi på mat och sen fika, pojkarna öppnade sina fina presenter och jag tror nog att alla var nöjda och glada när vi åkte därifrån.
Vi plockade ihop det mesta inna vi åkte hem men senare på kvällen tog Susanne med sig Casper och Tony tillbaka till gammelgården så diskade de och städade ihop det sista, inga protester, diktiga pojkar <3.
 
Lilly kräktes några gånger på kvällen, Theo sov som en stock hela natten, Lilly sov också hela natten fast i vår säng och idag har det inte kommit något mer så vi håller tummarna att det är över.
 
Idag var det ännu finare väder, strålande sol och över +20 grader varmt med milda vindar så vi har varit ute större delen av dagen.
 
Nu ska jag se till att de två sista (Meja och Ninni) där inne kommer till ro i sina sängar och somnar.
 

Kommentarer
Postat av: gunilla

Så stolt du måste vara med hela din fina familj. Hoppas att ni blivit fria från magsjukan nu, inget kul läge i avslutningstider.

Svar: Ja verkligen, ibland kan man tvivla på sig själv men mina barn och min man gör mig hel liksom vår familj.Magsjukan verkar ha lagt sig och vi hoppas den häller sig borta ett bra tag :)
Kim Meyer

2016-06-02 @ 17:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus