1:a advent!

Igår var det ganska fullt upp med allt hela dagen så på kvällen kom jag varken på att jag skulle sätta upp stjärnan i köket eller förbereda riskgryndgröten till 1:a avdenta som ju är idag...
 
I morse så klev jag upp strax innan 09.00, Göran sov på soffan då han dels var uppe och spelade länge i natt med Casper och dels för att Lilly låg med mig i vår säng redan, så i alla fall så hade barnen så fint tagit sina plattor (utan att fråga) och satt i soffan allihopa, en lugn morgon med andra ord. Vaknade dock om något tjafs så Ninni inte längre fick plats att ligga ner med sträckta ben i soffan... man måste ju kanske dela med sig lite av platsen på ett annat sätt när man är många och om hon vill ligga ner så kan hon ju gå till sina säng.
 
I alla fulla fall så satte jag ingång med grötan direkt och under tiden som den puttrade på spisen så fixade jag havregryndgröt till Louie med hjälp från Jonna så satte vi äta upp julgardinerna och stjärnan!
Jag har fått för mig att i år vill jag verkligen njuta av julen och hela stämningen! Inte för att jag vet jur det ska gå till med tanke på vårt ekonomiska tillstånd just nu då Göran inget jobb har... efter att ha jobbat som vikarie i ett år nu ca, inte fullt men det har funnits jobb så gott som hela tiden och när det varit lite så har han tagit föräldradagar men nu är dessa också slut...
Vi får göra det bästa vi kan i all afll och känslan finns där och ska tas tillvara på så att den håller i sig!
 
Det blev i alla fall jättefint och mysigt!
 
 
 
Göran och Casper gick så småningom ut och började lasta ner grejer för att hjälpa pappa då vi fått besked om att han och lillebror kommer idag om pappa får hjälp att bära, PG hade gjort illa foten igår när de lastade ur nämligen.
Jag var inne och sysselsatte barnen så gott det gick samtidigt som jag lade Louie, tog hand om tvätt och försökte söva Lilly på min rygg vilket misslyckades...
 
En stund innan pappa och Jacob kom så kom de in och värmde sig lite och jag började steka pannkakorna som vi skulle ha till middag, crepes stod på menyn.
 
Pappa och Jacob kom, jag stekte pannkakor ganska länge, pappa drack kaffe och Jacob lekte på bara med alla sina syskonbarn, Lilly var på honom hela tiden och skulle sitta brevid och vara nära.
 
Lagom tills att de lastat klart så var middagen klar och jag frågade om de ville stanna och äta, de stannade gärna och åkte strax innan 19.00.
Jag fick meddelande av Jocobs mamma Milla när de kommit hem att Jacob bara hand mumlat något ganska otydligt innan han lade sig på kydden och somnat, antar att hon kommer få höra mer i morgon. Han hade i alla fall haft roligt och det var riktigt skoj att ha honom här, han lekte på jättrebra med allihopa.
 
När de åkt så duschade vi skolbarnen och nattade de mindre (de får duscha i morgon), hjälpte de som dischat att byta sängkläder och nu är alla i säng sen en bra stund, hör sock hur Meja och Jonna pratar och fnittrar där uppe...
 
Jag är nöjd med helgen, som gick minst lika fort som veckan. Tyvärr hann vi inte på ågon julskyltning men jag kände att det inte var någon ide att stressa bara för att hinna til tempo en liten stund med alla barnen, får planera lite i förväg nästa år.
 
Nä nu ska jag säga åt de där flickorna där uppe att de MÅSTE SOVA! och sen ska jag kanske virka lite så snuttefiltarna jag börjat på blir klara. Fundera över några nya projekt kanske jag också ska göra ;)
 
Hoppas ni andra också haft en fin helg och 1:a advent! <3<3<3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus